Kizlar 9 haftalık hamileyim mide bulantilarim kusmalarim gecmiyor bi türlü sizin kullandiginiz bir ilac varmi doktorum ilac verdi dramamine diye faydasini görmedim etkisini gördüğünüz faydali bir şey onerirmisiniz doktoruma söyleyeyim ondan versin banada
Bulantı ilacı
Ftmkrdgn zafron kesiyor anında
Zofer yazmıştı doktorum pembe minik bir ilaç bir tane yada yarım içiyordum cok faydasını gördüm 4 bucuk ay bulantı cektim iş yerinde beni tek rahatlatan ilaç diyebilirim.
- Düzenlendi
Geçmiş olsun canım bende 6.haftamdan beri bulantı yaşıyorum suan 10. Haftadayım doktor bana da ilk drammamine vermişti.o ilaç hiç bir işe yaramıyor sadece uyku hali yapıyor aöa uyutmuyor bile sonra zofer yazdı en etkili ilaç olduğunu söyledi.su bile içemezken zofer sayesinde yemek yiyebiliyorum kendime geldim bulantılar akşam tekrar başlıyor ama hafif hafif dayanabiliyorum artık bir süre sonra insan bulantıya bile alışıyor umarım çabuk geçer 🌷🌷🌷bu arada üstteki arkadaş zofer bazen yarım içtiğini yazmış bende ilk önce etkili ilaç diye yarım içmiştim korktum ama şimdi her sabah kalkar kalkmaz bi tane içmeden kahvaltı yapamıyorum 🌷Sende doktorundan isteyebilirsin
Frdugr0212 cok teşekkür ederim insallah benimkide gecer biraz olsun🙏🏻💕
Normalde zofer daha da etkili ve dahada doğalmış doktorumda onu önerdi ama onu ücretli alıyorusn 68-70 lira civarında içinde on tane kapsül var ama çok etkili imiş . Bide doktor prilam dr yazmıstı bana onu kullanıyorum mükemmel değil ama yüzde yüzlük bulantını yüzde seksene indiriyo diyebilirim ben öyle cok faydasını görmüyrm ama el mahkum devam ediyorum alabilirsen zofer al derim bende
Ftmkrdgn bende 9haftalık hamileyim😇ve aynı bulantılar bendede aşırı var🤢doktoruma söyledim sağolsun Prilam Dr yazdı.Sabah akşam aç karnına içilen bir ilaç,çokta faydası var bir haftadan beri kusma nedir yaşamadım inan 🙈maşallah subhanallah nazar değmesin🤓tavsiye ederim
İlk 3 ay felaket mide bulantısı yaşadım.Ne yaptıysam geçmedi 5 kilo verdim hiçbir şey yiyemedim.Daha sonra doktorum prilam dr verdi ve onu kullanarak bi şeyler yemeye ve halsizliğimi geçirmeye başladım.Harika bi ilaç.