Frkn5346 Hadi kızlar anne sütünü ney artırır ney faydalı ne kullanıyorsunuz bir birimize fikir verelim ben rezene çayı bülbül pilavı yeşil soğan bende çok etkilik ya sizde 😘😘
spiker_anne Frkn5346 Kuru soğan, dere otu, kefir, sıcak su masajı, bol su, ve Bestlak Süt arttırıcı damla 🌸🙏
Srpplt Frkn5346 bol su dut hosafı hunnapin emziren anneler icin cayi var onu iciyorum birde rezene ama bol bol dinlenmek dha cok etkili oluyor bnde🙃
Srpplt spiker_anne kuru sogan gaz yapiyo diyorlar bana ben sogan yemiyorum sadece yemeklerin icinde yiyorum. Sizde yapmiyor mu gaz? Nasil tuketiyorsunuz
spiker_anne Srpplt bn birebir denemedim henuz komşumuz surekli yiyor hatta yanina yaklaşamıyoruz artik da napsin garibim sütü olsun diye 🙏❤❤
Elif578 Frkn5346 petibör bisküvi ve su ablam bu şekilde devam etti Baya sütü vardı petibör bisküvi çok güzel süt yapıyor
sonsuzadek Frkn5346 canım sütünün olucağı varsa deve su bile süt yapar. sütünün olucağı yoksa o kadar özel bitki çayları deneki yapmaz inşaAllan olur sütün. hurma özellikle trabzon hurması sütün kalitesini arttırmakta birebir