Masalberivan Hayalanne parol bir tane içip daha sonra tuzlu su ile gargara yap canım baktın geçmedi buzlu su ile ağrıyan dişine gargara yap birden çok kötü bir şekilde acıyor ama daha sonra uyuşturuyor orayı benimde başıma diş ağrısı geldi bu şekilde uygulama yaptım
AysennHE Hayalanne çok geçmiş olsun canım Rabbim Safi ismiyle acil şifa versin inşallah🤲evde parol varsa icebilirsin ya da karanfil köy ağrıyan dişin üzerine tuzlu gargara falan da yapabilirsin diş ağrısından çok çektim çok 😔
berel15 Hayalanne ben bi hafta antibiyotik artı parol kullandım geçirmedi canım özel muayeneye gittim oradaki doktor dişlerini fırçala en az 2 dk dedi sonra diş ipiyle temizle ardından alkolsüz listerinle gargara yap dedi inan rahatladım tavsiye ederim
berel15 Hayalanne he bunun öncesinde ne tuzlu su kaldı ne karanfil ne sirkeli suyla gargara tek faydası olmadı
Hayalanne Sağolun arkadaslar,gittim doktora yazılı izin vermedi sözlü izin verdi kendi doktorum yoktu diş hekimide yazılı onay verirse yapabilirim dedi simdilik hafifledi bakalım nüksetmez inşallah.yirmilik diş mevzusuymuş 😠