Öncelikle biraz geriden başlayayım.Hamileligimin başından beri hicbir sorun yaşamadım çok şükür.Her şeyin yolunda gittiği hamilelik dönemim oldu ta ki ayrıntılı ultrasona girene kadar.Aslinda doktora göre o da çok çok normaldi.Sadece kalbinde bir parlaklik farketti doktorum.Bunun önemli bi şey olmadığını tek başına bir anlam ifade etmedigini söyledi.Ven de gayet mutlu ayrıldım hastaneden.Eve gidince araştırmaya koyuldum.Kalpte parlaklik tek başına bi anlam ifade etmiyor diyordu internette de ancak bu şekilde arandığında down sendromu olan bebeklerde başka belirtilerle birlikte bu da bi belirtiydi.Bunu okuyunca artık ben iyice kopmustum daha çok araştırma yapmaya başladım ve kendimi çok çok korkutmuş oldum.Doktoruma sorsamda o hep tek başına anlamsız dedi.Internetten bakmamami söyledi.Uyuyamadigim agladigim çok oldu.Hep doğumu bekledim.Allahim dualarımı kabul etti.Saglikli bir minnos kızım oldu.Siz de en ufak sıkıntıyı internetten okumayın biliyorum zor ama insna kendini yıpratmaktan başka bir şey yapmıyor. Doktorum bana bununla ilgili kafamı hiç karistirmamisken ben kendi kendime kurcalayıp kendimi mahvetmiş oldum.Simdi gelelim o geceye.Asiri öksürük ateş bacak ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim 2 3 gündür bu sekildeydim. Serum alır dönerim diye düşündüm.Doktor kontrol etti ateşten dolayı sanırım bebeğin kalp atışları nst de çok yüksekti hemen serum ateş durucucu verildi yarim saate etki etti kalp atışları normale döndü.Doktor yatış verdi ve ben o gece takibe alındım.nst de sancim da çıkıyordu.muayenese 2 cm açıklık olduğu normal doğum yapabilecegim söylendi.sabaha kendi doktorum gelecekti suni şancı vermicem sancin var dedi.gece boyunca nst de takip edildim biraz ferahlayinca uyumuşum uyanınca yine ateşim çıkmış tekrar bakıldı bebeğin kalbi çok çok yüksek atıyordu tekrar ateş düşürücü yapıldı.o sırada ben sürekli oksuruyorum. Lavaboya gittim idrar arkasindan kanlı su geldi hemen doktora haber verdik su mekonyumluydu bebek kalasını yapmış.Acil sezeryana alındım.sabah 7.45 civarıydı.hemen spinal yapıldı.o sırada çok dua ettim bebege bi şey olmasın diye.10 dk içinde ağlama sesi...Hemen silip yanıma getirdiler.Boyle bi duygu yok daha önce yaşamadım pamuk gibiydi.Gripli olduğum için çok yaklastirmadilar.Dikislerim dikildikten sonra odaya çıkarıldim.bebek geldi emzirdim biraz.15 dk sürmedi cocuk doktoru geldi ve kuvoze almamız gerektiğini söyledi o zaman çok üzüldum daha tam sevemedim bile alıp gittiler.Sarilik oldu şimdi kuvozden çıkmasını bekliyorum minnosumun...Inşallah herkes sapıklık sıhhatli bebeğini kucağına alır
Burası bana çok yardımcı oldu her türlü soruma cevap buldum kimi zaman kendimi rahatlattim..Herkese hayırlı sağlıklı doğum diliyorum... Sorusu olana yardımcı olmak isterim..