Buse62 Ponciginannesi_ benimde kaşındı ama çatlagım olmadı şimdiye kadar 38+1 haftamdayım. Kaşınınca hiç kaşımadım ama saf zeytinyağı sürdüm ben
Yrnkrm Ponciginannesi_ 1 gün önce deli gibi kaşındım hiçbirşey yoktu sabaha çatır çatır çatlaklarla uyandım 3 aydan beri saf zeytinyağı sürüyordum yinede çatladı doktorum mustela diye bi krem önerdi onu süreceğim bakalım inş işe yarar
Huma18 Ponciginannesi_ Evet çatlakların habercisi ilk gebeliğimde lierac çatlak bakım kremi kullandım 0 çatlak çok şükür buda 4 aylık 2 gündür kullanmaya başladım çatlamaktan korkuyorsanız Bi an önce çatlak kremi kullanmaya başlamalısınız 😊
Buse62 Ponciginannesi_ çok sürmüyorum biraz yapış yapış oluyor ama asitsiz zeytinyağı kullanıyorum ozon yagı gibi
BayyNill Ponciginannesi_ 29. haftadan beri kaşınıyorum 34. haftamdayım hala kaşınıyorum çok şükür çatlak oluşmadı ama cildim kuruyo sürekli kremliyorum yani her cilt tipi farklı çatlamayabilir🙏
Nihanus Ponciginannesi_ 36 haftalığım hep kaşınıyor benim belki 5 aydır ama çatlamadı şükür ben lierac kullanıyorum diğer hiç bir şey asla fayda etmiyor alerji yapıyor birden zaten vazelinin kendine hayrı yok 🤣