Yesmckmk [silindi] bizde sonlara doğru yaklaşırken artık alıcaz 😂 çana çok saol yine kafamda şekillendi birşeyler oturdu 🌹
Cumaserife ilkbahar kremler önlemiyo çatlakları canm bol bol su iç kuru ciltliysen fazla çatlar zaten birşey yapamazsn ona o yüzden doğal yağ kullan kremlerde ne kadarda olsa kimyasllar var o yüzden krem tavsite etmem
SedaveSusam Yesmckmk civilinkiler çabuk soluyomuş eskiyomuş kuzum annem dedi banada ben e-bebek lcw aldım yeğenimin herşeyini minicityden aldılar hepsi sapasağlam şimdi benim kızımda giycek
Yesmckmk SedaveSusam Evet canım bi kişi daha söyledi bunu sormuştum. Bende öyle yapıcam artık Civilden almıcam. Şuan 14 haftalık olduk kilosu boyu net belli olmaya başlayınca ileriki haftalarda başlıcam artık
SedaveSusam Yesmckmk ben 16da cinsiyet kesinleşir kesinleşmez başladım😂 32de bitti herşeyimiz biberon ve sağma pompası almadım doktorum gerek yok dedi onun dışında hazırım 😂😂
Yesmckmk SedaveSusam bende 2 hastane çıkışı babynest ağız mendili küvet vs gibi şeyleri aldım şimdiden. Kıyafetleride şimdiden 0-3 aylık almayı düşünüyorum. İlerleyen zaman da da ne kat yenidoğan zıbın falan ona göre alayım diyorum
SedaveSusam Yesmckmk 0-3 ay çok alma canım 3-6 ve 6-9 a böl alcaklarını mevsimide ona göre hesaplayıp alırsın büyüklerini alabilirsin önce istersen ben bebek arabasını almıştım mesela önce o bile kokuyor kokusu gitmedi hala
Yesmckmk SedaveSusam aynen haklısın bende önce onları halledeyim sonra dediğin gibi ayına bölerek alayım kıyafetleri de 🥰
Kardelenyigit 28 haftalık olucam ama şu ğöğüs ucu yarası şimdiden düşündürüyor kullanıp işe yarayan bi ilaç var mı önlem amaçlı son haftalarımda kullansam 😊
Merve612506 Kardelenyigit Şuan erken 36. Haftada başlayabilirsin yara olduktan sonra kremler çok zor işe yarıypr
Yasemin1105 Hastane çıkışı 1 tane 10lu 1 tane 5 li almayı düşünüyorum ekstra olarak zibinlarini 0-3 ay aldım hepsi ebebekten şimdilik 5 tane aldım uzun kısa sıfır kollu ama sanırım yeterli değil 😌
Merve612506 Yasemin1105 bnce biraz az pijama almanızıda öneririm ben doğumdan beri kızıma geceleri hep pijama giydirdim daha rahat