Cerenn06 Sinemin bitki çayları zararlı ama nane limonu kendiniz yaparsanız içebilirsiniz paket ürünleri tavsiye etmiyorlar ben hastalandığımda bir iki bardak içiyorum bazen de ıhlamur içiyorum iyi geliyor ilaç kullanamıyoruz doğal yöntemlerle atlatmaya çalışıyoruz sonuçta 😊
Sinem92 Sinemin bana Doktorum içebilirsin demişti yeşil çayı ama hiç içmedim, nane limonu içmişliğim var gripken, migrenim tuttuğu zaman limonlu zencefil ve rezene de tüketiyorum. Aşırıya kaçmamak koşuluyla bitki çaylarının zararı olmayacağını söylemişti
Sinemin Yaman ben hiç sormadım doktoruma gittiğimde soruyum riskli mi gebeliğin yada neden dolayı yasak
Yaman Sinemin rahimi yumusattigini biliyorum ve idrar sokturucu bana yasakladi bitki caylarini cnm ama sen gene sor
Cumaserife Sinemin erkn doğum düşük riski için içmeyi önermiyolr amâ bir bardak nane limondan birsey olmaz bn içmiştim riskim yoktu
Yaprak2019 Sinemin yesil cay i onermeme sebepleri yuksek miktarda kafein icermesk eger gun icinde cay ya da kahve yi iciyorsaniz icmenizi onermiyor doktorlar ama icmiyorsaniz gunluk kafein miktarinizi 1 kupa yesil cay ile karsilayabilirsiniz
Tukec Sinemin Yeşilçay, adaçayı içmemek gerekiyor. Kasılmayı tetikliyor. Bitki çayı içmek isityorsan ıhlamur içilebilir.En masum olanı.