Cumaserife SeydaaYlmz buraya yazılabların çoğunun çok güzel çokta kolay geçiyo doğumu burda iyi şeyler okudukça bende rahatlıyorum kendimi iyi hissediyorum inşallah bizlerinkide böyle kolay olur sizede geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün
SeydaaYlmz Cumaserife ebenin doktorun dediği şekilde yaparsan emin ol çok kolay olcaktir doğumun sancı kısmı tabiki de zor ama yapacak bişey yok dayanıyosun 😊 inşallah sizlerinde cok kolay doğumu olur amin insallah canim sağol ☺
Anneolmakgzl SeydaaYlmz Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.bende ankaradayım 37+2 deyim ve nerde dogum yapsam diye dört dönüyorum resmen memnun kaldınız mı
Anneolmakgzl İnternetten arastırdım cok fazlasıyla sikayet var size de bi sorayım dedim @@ SeydaaYlmz
SeydaaYlmz Anneolmakgzl doğrudur canım bende bakmıştım ama gayet memnun kaldım yazılanlarla alakası yoktu
Anneolmakgzl Gunay_18 benim öyle cnm 37+2 deyiz ama 2800 grm benim de yemedigim yok hayırlısıyla gelsinler insallah
Gunay_18 Anneolmakgzl seninde yine iyi cnm maşallah sende inşallahh 3 kilo üstü dogurursun ben daha 29.haftamda 1033 gram di 😔
Rkymhmt SeydaaYlmz Ankara Sehir hastanesinde mi dogum yaptınız nasıl memnun kaldınız mı doktorlar falan odalar kac kişi bende gitdecegim Allah hayrlı ugurlu etsın saglıkla büyüt inşallah
SeydaaYlmz Rkymhmt gayet iyiydi doktor olsun ebe hemşire hepsi ilgililerdi odalar tek kişilik çift kişilik de var bana tek kişilik denk geldi temiz odaları falan içinde şüphe olmasın yani hiç gidebilirsin bence 😊