Ademnur Mrblar bn 7 haftalık hamileyimmmm dün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim maalesef dinleyenedik .kesenin arkasında kanamam varmış kan pıhtısı yani . %90 düşük dediler ve beta hcg 59 bin çıktı yüksek çıktı dedi ve iğne vurdu bu bebeğini inşallah kurtaracak dedi sizce ne yapabilirim başka doktora gitmeliymişim yada başına gelen varmı . İlk bebeğim benim çok korkuyorum
Oknry09 Ademnur Öncelikle stres yapmamaya çalıs lütfen üzüntü çok büyük etkn biliyorsun .. sana bunu söyleyen doktora karsı güvenin ne derece bilemiyorum fakat başka bir doktorada görünmeni tavsiye ederim ... geçen hafta bnde kahve rengi akıntı yaşadım 7. Haftamda yani ... seni bir nevi anlıyorum inşallah bebeğin ve sende iyi olursun
Hnfth Ademnur 7 8. Haftalarada kalp atışını duydum ama banada kesenin etrafında kanama alanı görünüyor dediler dikkat et haran kanaman olablr dediler yat dinlen dediler ama ben çok takmadım kafaya çok şükürde öyle bişe olmadı 🙏🏻 Kafan rahat edecekse bi doktora daha görün
Aysun2834 Ademnur iş yerindeki arkadaşımla aynı gün öğrendik hamileliğimizi onada kese etrafında kanaman var bir kaç güne bebeğin düşer dediler sevincimiz kursağımızda kaldı başka bir doktora gitti ve bu nerdeyse her hamilelikte olablecek birşey nasıl size bu şekilde açıklama yapabilir demiş çok şükür şuan ikiside iyi tek doktorla sınırlı kalmayın sakın içinizi ferah tutun siz üzülürseniz bu onada yansır Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Burcu16 Ademnur ben de dün gittim bebeğimin kalbi atmaya başlamış ama dinletmedi doktorum bebiş Sağlıklı ama sen kendini cok yormuşsun kese etrafında kanama var çok dikkat etmen lazım diyip iğne ve ilaç yazdı İnan dünden beri bende cok kötüyüm ama hemen hemen yaşanıyor sadece sana \90 demesi kafamı karıştırdı başka birine daha görün ilaç falan yazdı dimi
Merweeeeee Bana da 6. Haftalıkken dedi. Ev işine varana kadar yasaktı. Kendini koru ama baska doktora da git diğer doktorlar bana farklı dedi. Canını da sıkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle ama ağır iş falan yapma ayaklarını uzat bol bol dinlen maydanoz va kafein yeme içme
Kubrakbayildirim Hiç korkma canım, kese arkası kanamalar herkesin hamileliğinde olabiliyor 🙏🏼 Doktorun büyük ihtimal düşük iğnesi yaptı sana hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Ani hareketlerden kaçın,düşük tehliken varsa zaten doktor direkt progestana başlatacaktır.
Ademnur Kubrakbayildirim başlattı zaten bana %90 bebek düşük dedi ama kanın yüksek dedi iğne verdi bir hafta arayla . Ve artı geç döllenmede olmuş olabilir dedi .
Kubrakbayildirim Ben daha önce bir düşük geçirdim. Aniden kanamam olmuştu. Doktorum bebeğin betasına bakmıştı ve bu kanamada dahi bile beta yüksek değilse direkt sağlıksız demişti ve kendiliğinden düşmesini bekledik. Endişeni anlayabiliyorum fakat inan bana sağlıklı bir bebek ise düşmesinin imkansız olduğunu belirtiyorlar bu süreçte hafif kahverengi lekeler olabilir kanama dahi bile olursa hemen bebeğine bakacaklar eğer durumu iyi ise hemen önlem alacaklar. Ben bu gebeliğimde de ilk 3 ay progestan kullandım
RRR Kuzum korkma hiç zaten kalp atısını bazı doktorlar dinletmiyo bebege zararlı diye banada sekizde dinlettiler yedi de gittim dinletmedi bu konuda üzme kendini kanama da yine tüm gebeliklerde olabilecek bir durum dinlen ilaçlarını aksatma yorma kendini kaybolur o ☺
RRR Ademnur korkarsan daha cok strese girersin streste kanamayı etkiliyo farklı şeyler düşün tv falan izle kuzum ☺