Sinem92 Yaseminturan_ allah güç kuvvet versin miniğine, herşey çok güzel olcak gör bak hemen toparlanacak evinize gitçeksiniz 🙏 sen morelini yüksek tut. Birazcık aceleci çıkmış ufaklık.vardır Allah’ın bir bildiği 🙏
EbruIrmakAhmet Yaseminturan_ hadi ya ay kıyamam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda toparlar hemen üzülme sakın kilosu çok düşük değil moralini bozma ki sütün gelsin
Yaseminturan_ sryvzozgn tamamen yanlıs alarm o akıntılar nişanmış ihmale geldi her sey😔miniğim sabaha karsı dogdu yogunbakımda 😔
sryvzozgn Yaseminturan_ Canim dualarım seninle sende güçlü ol inşallah sağ saglim çıkacaksınız hastaneden 🤲🤲🤲
cavrosay Yaseminturan_ Allah evladını bağşlasn canm.Allah yardımcınz olsun.sağ salim kucağna alıb evine gitmek nasib olsun🙏🏻🙏🏻
Yaseminturan_ Handan17 benim de bir kaybım vardı ve bana her sey yolunda dendi ama değilmiş sabaha karsı dogurdum 😔 yogunbakımda bebek
Handan17 Yaseminturan_ uzlme canim kilosu gayet iyi tez vakitte kavusursun sag saglim insallah allah sifa versin
Yaseminturan_ DenizzZ-89 kuzum dogdu bebeğim sabaha karsı beş gibi 1490 gram 43 cm suan yogunbakımda 😔
DenizzZ-89 Yaseminturan_ allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin insallah 🤲🏻 İyi olsun da kilosu toparlanınca yanına gelcek annesi o yüzden güzel enerji toplamalısın bu süreçte 🌸💞dualarla yanındayız🤲🏻
Mervecihangir Yaseminturan_ yerinden kalkma lavabo harici asla izin verme seni kaldirmalarina 3 gün de karnın da dursa bebek için güzel bişey bana da aynısı oldu açılmam yoktu ama kalkmadim hiç 1 saat dursa benim için kâr di yerinden kalkma Allah yardımcın olsun
Deletedmom411 Yaseminturan_ Allah yardımcınız olsun , sağ salim kavuştursun inşallah en kısa zamanda güçlü olmaya çalışın bebeğinizin şuan size ihtiyacı var uzulmemeye calisin bol bol dua edin dinlenmeye çalışın
mavera Yaseminturan_ Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşmak nasip olsun, üzülme benim de arkadaşım 30.haftasında yapmıştı erken doğum şimdi 2 yaşında oğlu