Yel282828 Poncik77 aynen bende öyleyim dışarı çıkmak eziyet gibi dediğin gibi başka hamile.goruyorum hiç sorunları yok gibi duruyor..iyiki bütün eksiklerimi almışım bu haftaya kadar yavaş yavaş şuan bi saat dolaşamıyorum belim sirtim çatlıyor
Mervekertisci Bende aynen öyleyim demirim kanım b12 hepsi çok çok düşük çıktı günde ikişer tane ilaç almama rağmen. Şimdi serum ve iğne ile takviye yapıyorlar 😔
Hamideersin Poncik77 evet resmen beni anlatiyosunuz sanki dayak yemiş gibi hemen yoruluyorum en ufak şeyde bile
Dilsah Poncik77 cnm bende 32+4 bende 2 haftadir halsizlik yorgunluk bide yurutunce elim ayagim bosaliyo gibi oluyo kansizligimda var zaten bugun baya oldu valla artik dogurmak istiyorum cok kotuymus hamilelik 😞
OguzKaan Dilsah hamileliğin tadını çıkar diolardi birde vallahi dayanmak.cok zor ellerim ayaklarım sis vaziyette heryerim ağrıyor ağlıyorum artik hergun😓😓😢
Poncik77 Kubraseyit00 Iclalgoleli Dilsah bütün hamileler ay nı demek ki hayattan bezdim resmen halsizlik çok kötü
Poncik77 Dilsah el ayak tutmuyor dimi her an yere yığılacak gbi oluyorum bende hemen oturmak yatmak istiyorum Allah yardımcınız olsun hepimizin
Hatice43 Poncik77 bende senin gibi 2 adım atsam atıyordum kendimi demir d vitamini ve iyotum düşük çıktı ilaçlarla düzeldim biraz
Poncik77 Hatice43 Demir ve d vitamini kullanıyorum doktor günde 2 ye çıkarmıştı Demir vitaminini ama bn bi tane içiyorum onu düzelteyim o zaman geçsin bn de kurtulayım
azveoz Poncik77 33+4 oldum ve aynı şeyleri yaşıyorum. Kendimi yaşlı gibi hissediyorum. Yaşlı insanların halini anladım ve o kadar üzülüyorum ki bazen aciz gibiyim hiçbişeyi desteksiz yapamıyorum. Yattığım yerden kalkmak bile zor
Poncik77 azveoz ay aynı aynı .. yere eğilmeye bile cesaretim yok her yerim ağrıyor yaşlılık zormuş diyordum bende geçen akşam eşime
Jalilov Evet ya bende33+5 çok halsiz hissediyorum ve başım dönüyor çok zor inşallah hepimiz bebeyimizi sağ salim kucamıza alırız 🙏🏻❤️
Poncik77 Jalilov ben var ya artık bi ev süpürüyorum bi de yemek yapıyorum modada kaç kez dinleniyorum ☹️