Arkadaşlar merhaba bn 40 +1 günlük gebeyim hala gelen yok bugün devlet hastanesine kontrole gittim 182 randevu bulmak cok zor neyseki bugün gittim doktorum baktı suyu fln herşeyi ıyi çok şükür 3800 kilosu 41 de normal olarak suniyle baslaticaklarini söyledi tmm dedim sonra nst istedi şancı fln yoktu ıyi dedi bn 41 giderken hepte bebegim iki hafta önde gidio diyodu sonra ultrason kağıdı istedi baktım çantama fakat iki hafta önceki randevumdaki doktorum bna vermeyi unutmuş bn de butun ultrasonlarimi götürmüştüm Elimde hic yok doktorun sisteme kayıtlı olan 13 haftalık olan ultrason a göre 39 hafta gozukuo dedi başka varsa getir ona gore dogummu yapicam yoksa bedavadan bi hafta dahamı bekliycem karar vericek ama ne ultrason var elimde nede randevu var haftaya bna haftaya gel dedi ama ne kağıt verdi nede muayne kağıdına bise yazdı haftaya kontrol die napicam riskli haftalardayım ya kaka yaparsa ya kordon dolanırsa yani şimdi hem ultrason kağıdımı nasıl alicam ve randevusuz nasıl hangi gebe polikliniğine gidip muayne olucam 🙄