1erkekannesi Elifnax bende ilk başlarda öyleydim burnum ve alnım pul pul dökülüyordu doktorumun önerisi ile bepanthol kullandım geçti şükür
Ozgesah355 Elifnax 17.haftadayım hep kuruydu cildim ama hamilelikte daha beter oldu doktorum bi krem verdi sadece o etki ediyor diğerlerinde un gibi dökülüyorum.. Benim bebeğim erkek bu arada
bebekkaradag Elifnax Yeteri kadar su tüketiyor musunuz? 🙈 ben su tüketimimi artırmama rağmen maalesef hamilelikten önce de kuruluk yaşıyordum hala öyle🙈 çatlak kremimi ihmal etmemeye çalışıyorumz yapı meselesi sanırım
Merrcimek Hemde nasıl.. Normalde de kuruydu ama şimdi patır patır dökülüyor canım. Duş jelim yağ içerikli sonrasında bebeyağı sonrasında nemlendirici ve çatlak jeli sürüyorum bana mısın demiyor. Üstelik su çok içerim. Ne yapmak lazım?? 10+3 ama en başından beri durumum bu ☹
Arasinannesi Merrcimek duş jeli sağlıklı birşey değil ama tatlım kuruluğa ve daha büyük cilt hastalıklarına neden olabilir.
Burcum Elifnax bol su tüketiyorum ve 16. Haftadan beri cildimi nemlendirmek için bio oil kullanıyorum şuan 25. Haftadayım kuruluk hissetmiyorum.
Merrcimek Arasinannesi Yok canım eczaneden aldığım duşyağı diyeyim hatta alarjenik hamileliğe özel aldım.
Kbrazcan Elifnax bende 12. Haftadayım özellikle ayaklarımın üst kısmı ve altı öyle kupkuru neden oluyor ki acaba ya
PembeLia Bütün vücudun dengesi bozuluyor kızlar, hamilelikte bu tarz şeyler çok normal diye düşünüyorum benimde oluyor kolay bir süreç değil Allah yardımcımız olsun hepimizin.😊
Essraa Organik hindistan cevizi yağı kuruluğa çok iyi geliyor ben saçıma bile sürüyorm. Benimkide erkek
cetinpinar Elifnax ben yeni doğum yaptım. Gunde 3 litre su da icerdim ama kuruydu vucudum. Ozellikle yüzüm. Yüzüme ibrahim saracoglunun kantaron yagini bannyodan sonra iki uc ddamla yediriiyordum o goruuntuyu aliyordu.Dogum yaptim bir hafta sonra yuzum yaglanmaya basladi. Vucudum cok değişti bir iki hafta sonra.Selulitlerim bile yok olmaya durmuş. Cok sasirdim