Nefesimmm Selamlar kızlar yaa benim şeker biraz fazla çıktı aranızda bir sıkıntısı yada doktora gitmeden uyguladıgı diyeti var mı şimdiden cok teşekkürler
Meslina06 Nefesimmm canım bende biri şeker için post açsa da yazsam diyordum bende de şeker fazla çıktı açlık 98 tokluk 120 fazla mı acaba diyet listesi verdiler bide dahiliyeye git dediler
Sinem92 Nefesimmm benimde 1 saat sonraki ölçüm yüksek çıkmıştı, diyetisyene gitmedim. Hamur işini azalttım, tatlıyı azalttım. 1 hafta böyle devam ettim sonra ölçüm yaptım şekerim normale dönmüştü. Hala ara ara ölçüyorum normal çıkıyor sıkıntı yok
Poncikveannesi Meslina06 120 ölçümünüz 1.saat tokluk ölçümü ise sınırın altında,açlık şekeriniz biraz yüksek sınır 80 dir açlıkta diyetle düzelir bence
Dilek1661 Meslina06 senin diyetli bir durumun yokki tokluk bir saat 140 un altında 2. Saatte 120 nin altında olması gerekiyor senin neden dahiliyeye gönderdiler anlamadm
Buse96 Özel bir diyet uygulamıyorum canım hamur işini kestim beyaz ekmek tüketmiyorum ve tatlı şeyler yemiyorum ölçüm cihazı aldım yemekten sonra kendim ölçüyorum şimdilik bi kaç hafta böyle takip edicem kendim
Buse96 Nefesimmm 27 haftalığım canım önce dikkate almamıştım ama doktorum kızdı 1 haftadır dikkat ediyorum ölçüyorum şimdilik normal çıkıyor o yüzden diyetisyene gitmedim
Sinem92 Nefesimmm kahvaltıdan önce açlık şekerimi ölçüyorum,kahvaltıdan 1saat ve 2saat sonra da tokluk ölçüyorum
Nefesimmm Sinem92 ben bu aksam yemekten hemen sonra denemek amaçlı ölçtüm 147 geldi şeker testinde 200 gelmişti
Fatend Nefesimmm bende seker yuklesinde yuksek cikmisti seker doktoruna gonderdiler beni ama umursamazdim yiyodum herseyi hep yuksek cikiyodu doktor kizinca mecbur dikkat etmeye basladim hic bir sey yiyemiyorum dondurma hastasi biri olarak ne tatli ne hamur isi hic bisey yok isyan ediyorum resmen ama dikkat ettifim zamanlardada yuksek cikabiliyor bu hamileliktenmis oynuyormus hormonlar o yuzden bi inip bi kalkiyo ama yinede dikkat ediyorum Almanyada doktorlar boyle seyleri cok abartiyolar seker yuklemesi burda shart
Nefesimmm Fatend benim de öyle ya dikkat etmem lazım ama bende tatlıya cok düşkünüm inşallah bir sorun yasamam
Fatend Nefesimmm ama cocuk icin tehlikeliymis haberin olsun yuksek seker cocugada geciyormus o yuzden diyet shart bide seker sorunu olan hamile kadinlarin cocuklari fazla kilolu oluyomush ve zor bir dogum oluyomus doktorumun soyledigine kadar Diyet shart 😘
Fatend Nefesimmm yine oynuyo nekadar dikat edersen et yine yuksek gosterebiliyor stress sknti yapma kendide en onemli shey bu moralini hep yuksek tut sinir olmamaya bak bnde cok korkmustum ilk onceler agliyodum hep ama alishtim 2 canliyiz sonucta yukselicek inicek dikkat etmekte fayda var ❤️