Merhaba kızlar benim hikayem roman gibi olcak biraz 😊 öncelikle mucize şeklinde hamile kalmıştım çünkü onca uğraş sonrası 5 yıl aradan sonra hamile kaldığımı öğrendim ve bizim mucizemiz oldu çok şükür 🤲 çok seyler atlattik 8. Haftada merdivenden dustum ve kesede kanama vardı 15 haftama kadr ilaclarla kanamayı atlattik çok şükür dedik ve 20 .haftamda detaylı usg 2 cm açıklıkla acil serklaj ameliyatı oldum hep bi korkuyla 36 haftayı iple çekiyordum çünkü hep bir erken doğum riskim var di .. Çok şükür onuda atlattık 38 haftada doktorum dikisleri açalım ve artık gelsin dedi ve dikisleri aldık ( çok zormuş dikisleri aldirmakk) 39 haftamda yine kontrolde herşey normal ve doktorum suni sancıyla başlayalim dedi . Ben ve eşim hep normal doğum taraftarı olsak ta evdeki hesap çarşıya uymuyormuş 🙄 39+3 sabah saat 10'da hastaneye yatısim yapıldı saat 11'de suni sanci ve rahmi yumuşatmak için bir fitil verildi hafiften sancılarım olmaya başladı ama çok hafif en başında 1.5 santim açıklığim varmış zaten öğlen 16 gibi artmaya başlamıştı sancilar doktorum gelip muayene ettiğinde sezaryen olabilir açilman hiç iyi değil diyip gitti aksam 18 de artık dayanılmayacak derecede sancılar 1 dakinada bir geliyor ve gerçekten nefes aldırtmiyordu şancı geldiği zamn ben başlıyorum yok Ben yapamam normal felan bu nasil biseymis demeye .. Ama geçtiği dakikada eşime sen bana bakma normal doğumdan vazgeçmek yok tamm mi diyorum adama 🤣🤣 öyle böyle suni sanci serumu akşam saat 20.00 gibi bitti yine muayene açılma 3 santim olmuş doktorum gel beni dinle sezeryan ol dedi tabi ben dayanacağım normal doğum ıstiyorum diye diretmeye devam ediyorum (bu arada bebeğinin kafasında hazneye girmemis tabi bu heran olabilirmiş te ) doktorum saat 22 .00 bi daha gelcem olmazsa seni sezeryana alacağım dedi ve gitti tabi ben yıkıldim 😥 serumu çıkardıktan sonra sancılarım hala var ama suni sanci gibi değil inanın yine 1 dakikada bir geliyo ama dayanılmayacak gibi değil doğru pozisyonda oturunca daha hafif geciyo tabi yine yerlerde de surunmuyo değildim 🤨 neyse 22.30 ebe gelip muayene etti ve açılmam 4 cm olmuş bende 7,8 cm bekliyordum ama olmadi vee sezaryen için hazırlatildim ameliyathaneye indik epidural oldum ama o anda iğne yapılıncaya kadar bile sanci çekiyordum kendimi o kadr normal doğuma hazırlamıştım ki masada bile ağladım neden beni sezeryan yapıyorsunuz die bebeğime odaklanamiyordum bebeği sesini duyduktan sonra unuttum normal doğumu felan 23.05 kızım doğdu çok şükür sağlıkliydi onu yukarı çıkardılar benim dikişlerim atılırken sonrası zor tabi sezeryanin ama çok şükür kizim iyi 10 günlük olduk teyzeler biz 😍😍