Zynparslan Meraba anneler . 23. Haftadayım. Ayrıntılı ultrason çektirdim bi sorun görülmedi dedi ayrıca fetal eko Kalp grafiği yani yaptır dedi sizce yaptirmam gerekiyor mu. Izmir Sada hastanesine gidiyorum.
zntrkn Zynparslan benim detaylı da ona da bakılmıştı yanlış görmediysem kapaklara odacıklara ve kan giriş çıkışın normal olup olunmadığına bakılıyor canım herhangi bir anomali var mı diye
Mavi93 Zynparslan bende dün ayrıntılıya girdim bugün de EKG yaptırdım Behçet uz çocuk hastanesine gönderdi doktorum kalp ritmine bakıyorlar ultrason la bir sorun var mı die benimle beraber baya bi gebe de vardı yaptıran🙂
Zynparslan zntrkn işte bendede bakıldı ama beni başka bi hastaneye gönderiyor. Bakılsın diye anlamadım yani ayrintilida göstermişti çünkü
zntrkn Zynparslan valla orasını bende bilemedim canım bende tekrar ihtiyaç görmemişti sordun mu peki neden diye?
Zynparslan zntrkn o anda sormak aklıma gelmedi yaptırmayı düşünmüyorum o zaman . Ayrıntılı yapıldı zaten ne anlamı var çözemedim
Mavi93 Zynparslan hayır ben Karataş hastanesine Aysel hanıma gidiyorum. Sabah 7 de hastanedeydik sıram 26dı saat 4 de bakıldım tüm gün hastanede bekledik giderseniz randevu alınıyorsa alın