H1z2a3 Her doğum ilk gibi sanki daha önce hiç doğurmamışsın gibi bu bnm üçüncü Doğumum oldu arkadaşlar ama sanki daha önce hiç doğurmamışım gibi bilgisiz ve acemi hissettim sancının nasıl olduğunu unutmuştum halbuki çok değil 1 buçuk yıl önce doğum yapmıştım 🙈 neyse gelelim doğumuma 40+4 olmuştum gelmedi gelmedi diye endişeleniyordum iki gün sonra suni sancı almayı düşünüyordum ki sabaha karşı idrar sıkışmasıyla uyandım gittim bir şey yok tekrar tekrar 5 den 8:30 a kadar bu şekil devam etti sonrasında eşim işe gitti hafif bi sancı vurdu ishal sancısı gibi sanırım doğumun en belirgin belirtilerden biri ishal oluyor sonrası hiç bir şey yoktu uyudum biraz 10 oldu ve sancım tam anlamıyla başladı kalktım ortalığı toparladım kızlarımla biraz ilgilendim kaynanam zaten gelmişti annem de geldi sıcak bi duş aldım git gel yaptım tabi ısrarla artık git hastaneye deniliyor ama küçük kızımı uyutmazsam gitmem diye tutturdum 😅🤷♀️ çünkü gittiğimi görse arkamdan üzülecekti ilk defa onu bırakıp bir yere gidiyordum 13:30 oldu kızım uyudu gittik alttan muayene etti ve 6 cm açılmışsın doğum başlamış dedi hemen doğumhaneye denildi tabi kimse alınmıyor yanına tek başıma doğumhaneye giriyorum ama nasıl korkuyorum hasta bakıcıya sordum ne zaman olur doğum diye 4 saati bulur dedi ve ben daha bi korktum kızlarım gözümün önünde gidip geliyor 🙄😒 içeri girmemle masaya çıkmam istedi doğuma hemen mi alıyorsunuz dedim hayır muayene edicem dedi çıktım ve inme dedi 7 cm olmuş ve ebe suyumu patlattı bebek görünüyor ıkın dedi çok yorgundum ve ıkınamıyorum dedim ıkınırsan inmez ve hemen doğurursun dedi iki ıkındım üçüncü de kızımın kafası çıktı ve çıkar çıkmaz bir feryat ağladı baya cırtlak bir sesi vardı 😅😌 4 saat dedikleri doğumhaneden 30 dk içinde kucağımda prensesimle çıktım.. 3. Doğumdu ve dikişim olmaz diye düşünürken yine dikiş atıldı 🙄 Normal doğum isteyen arkadaşlarım kesinlikle kendinizi kasmayın ve ebenin doktorun dediği herşeyi birebir uygulayın ve açılmam çok hızlı oldu bnm öncesinden 2 cm açıklığım olmuştu zaten bunu da squat sayesinde diye düşünüyorum sıcak duşun altın sürekli squat yaptım sürekli yürüdüm hiç oturmadığım günlerim oluyrodu özellikle son günler yürüyün bol bol hiç oturup dinlenmeyin ve sancı geldiği zaman da sürekli yürüyün. Rabbim tüm hamile annelerin yardımcısı olsun sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın ❣️🥰😘🎈3. Defa normal doğum yaptım ve gerçekten normal doğum en güzeli korkmayın normal doğumdan eve geldim sancım harici herşey çok rahat ertesi gün duşumu bile rahatlıkla aldım.
Usluglhn H1z2a3 ne rahat kavusmussun yavruna😍 ben 1 haftadir araliklarla sanci cekiyorum 1-2 cm aciklik var yuruyus squat plates topunda ziplama bana misin demiyor sanci artmiyor bir turlu artik cok sıkıldım
07antdefne H1z2a3 gözünüz aydın darısı benim gibi bekleyen annelere sağlıcakla kucagimiza alırız kuzularımızı insalllh
Aysenur--34 H1z2a3 MaşaAllah canım sana güle güle büyüt kızlarını inşallah 💟benimde 3 kızım var 14 sene sonra tekrar hamileyim nasipse oğlumuz olucak inşallah. Bende sancıları unuttum ama olsun normal dopum istiyorum Rabbimin izni ile 💐💐💐💐💐💐
Diloselos H1z2a3 masallah Allah bagislasin Boyle kucagina aldigin gibi cabucak buyumeyide nasip etsin Rabbim 🤗🤗
H1z2a3 Usluglhn canım sıcak duş altında squat dene oda çok işe yarıyor bn son 10 her gün yaptım onu Ve merdiven inip çık rabbim yardımcın olsun inşallah 😊
coskun11 Maşallah darısı bizlerin başına inşallah. Benim ilk doğumum olacak oldukça korkuyorum. Sizinki gibi hikayeleri duyunca rahatlıyor insan😊
H1z2a3 coskun11 korkma canım İnan korkulacak gibi değil. Ayrıca her güzelliğin bir bedeli vardır o dünyalar tatlısı yavrularımızı kucağımıza almak için bence az bile o acılar 😊 inşallah sende dağlıkla alırsın kucağına bebeğini 😌
H1z2a3 Aysenur--34 valla insan beyni o acıyı unutuyormuş tekrar çocuk doğurmaya cesareti olsun diye derlerdi de ben inanmazdım gerçekten öyleymiş 😊 maşallah büyütmüşsünüz siz çocukları darısı başıma bnm minnoşlarım daha çok küçük 😊
Mermuj Gözünüz aydın, tekrar geçmiş olsun, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah böyle kolay birşekilde. Bizde iki oğlumuzdan sonra kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla, 38+5 olduk🙏🙏🙏
Anneolmakgzl H1z2a3 @H1z2a3#8 H1z2a3 067232 cok sevindim senin afına ne güzel bi avazda dedikleri bu olsa gerek masallah
Ozgegoktug92 H1z2a3 ne güzel anlatmışsın insanı motive ediyor ..bu tarz olaylar okuya okuya korkum azaldı valla 😀
Hase_nan H1z2a3 3 u de kız mi masallah 😇Benim de ilk doğumum normaldi simdi tekrar hamileyim yine normal istiyorum ama korkuyorum da cok tuhaf bisey
H1z2a3 Pamukgelim duştan çıkmadan hemen önce sıcak suyun altında 10-15 defa squat yapıyordum canım 38 bitimine yakın başladım bn