Aslimik Bende Sultangazi Bahat hastanesine kontrole gidiyorum aysen hanıma memnunum ama doğum ücreti hakkında bir bilgim yok
HayallerimeDogru Rabiakonuk Her hafta genellikle orda oluyorlar ama.Mhrs indirip ordan sürekli randevu gözlemleyebilirsiniz.Ben Hale akına gittim oda çok iyiydi sonra Filiz yarşılıkal a başladık herşeyle çok iyi ilgileniyor gerçekten testlerle sürekli kontrol altında tutuyor ultrasonda hemen bakıp geçmiyor ben çok memnunum
Rabiakonuk HayallerimeDogru ben gittiğimde irfan dikdereye gittik oda devamlı orda değilmiş heralde oyuzden çok kararsız kaldım ama devamlida bayatta gidiyorum hasekidede kaydım olsun diye gelmiştim kaydettim kendimi ne olur ne olmaz diye
HayallerimeDogru Hamideersin Evet evet Sultangazi hasekiden bahsediyorum.Filiz yarşılıkal (soyismi biraz karıştırmış olabilirim)hanıma gidiyorum ben o çok iyi hale hanımda çok iyi mesela.Ben memnunum bir kaç yakınım orda doğum yaptı onlarda memnun kaldı.Sadece erkek pek almıyorlar doğumhane katına o kadar .
Hamideersin HayallerimeDogru bende bi gitsemmi hic dogum yapan oldu mu aceba ya benim en korktugum sey dogum aninda azarlama oluyomua devlette o yuzden ozele giidyorum
HayallerimeDogru Rabiakonuk ben 2 haftadır Filiz hanıma gidiyorum haftaya tekrar çağırdı hatta .Kendisi misal tahlil istedi bugün benden yetişmedi dedi ki yarın gelmeye uğraşma akşam gel dedi beni acilden bir doktora yönlendirdi oraya gittim direk zaten ordan o doktor yardımcı oldu söyleyince bilgilendirmiş sağolsun
HayallerimeDogru Hamideersin Bir tanıdığım orda doğum yaptı baya yakın hatta 1 uzmanla 2-3 ebe giriyordu sanırım doğuma biraz kalabalık bile oluyor ☺️ Ama hiç öyle azarlama tersleme duymadım hatta anneyide giydiriyorlar bezliyor temizliyorlar öyle odaya getiriyorlar .Bende 34.haftama giricem isterseniz bir deneyin derim 👍🏻
hryoz Hamideersin kritik bi gebeliğiniz yoksa nöbetci kadın dogumcu bakıyo oda yine hastanenin doktorlarından hepsi
Hamideersin hryoz kritik bi gebeliğim yok çok sukur ama ilk gebeliğin doğum yaklaştıkça kafamda sorular olusmaya başladı
Hamideersin HayallerimeDogru ya açıkçası orası egitim arastirma diye geciyo ya hani eğitim arastirmalarda da çok stajyer oluyomus tedirgin oldugum nokta bu aslında
Sezen1454 Bende aysen hanıma gidiyorum ve memnunum. Bundan 1 yil oncede bebgim karnimda ölmüştü ve kurtajimi aysen hanim yapti cok memnun kaldim. Pozitif hoş bir hanim. Hastanenin fiziki şartlarını cok begenmesem de doktorlari iyi
Sezen1454 Hamideersin cok enteresan sezeryan da 2000 olunca epidural neden 700 tl fark ediyor. Yani 2000 liraya tam mi bayiltiyor anlayamadim
HayallerimeDogru Hamideersin Ben pek bir işe bulaştırdıklarını görmedim stajyerleri önemli konularda öyle riske atmazlar bence eğitim araştırma devlet ya üstlerine kalsın istemezler daha fazla dikkat ederler.
Sezen1454 Hamideersin ben ilk doğumumu da sakaryada epidural yaptirmistim ama böyle bir fark ödemedim peki spinalde de mi fark var onu biliyor musunuz
Hamideersin Esraaydn21 çok teşekkür ederim ben epidurali merak ediyorum yanlış anladigimi ümit ediyorum bide dogumhanesi temizmi ilgililermi onu merak ediyorum doğum yaptinizmi kaç haftaliksiniz