Evinasya Bir seneden fazla oldu evliyiz düzenli ilişki yaşıyoruz çocuk hâlâ yok. 7 8 aylık evli iken doktora gittim sorun yok dedi doktor. Sizce ne yapmalıyım
ikizlerinannesii Evinasya biz de bir sene uğraştık sonra doktora gitmeye başladık eşim de de ben de de bir sıkıntı olmamasına rağmen olmadı çatlatma tedavileri, aşılama hiç biri tutmadı çok şükür tüp bebek tuttu her gittiğim doktor açıklanamayan infertilite dedi psikolojik dendi kafada bitiyor ne yaparsam yapayım ben kafamdan silemedim atamadım rahat olmak gerekliymiş birinci şart🤗
KokosAnnecik Evinasya folik asit kullanmaya başla ve adetten sonra testere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu demleyip iç. Birini sabah birini akşam 15 gün kullanmalısın.
Havvamurat Evinasya ovulasyon testi ile yumurta takibi yap yumurtlama gününde de hamile kalamazsan doktora git
Hll3840mhmt Evinasya yumurtlama günlerini takip et, ayaklarını sıcak tut üşütme , stres yapma ve soğan kürü tavsiye ederim
Havvamurat Evinasya bu arada eşiniz de doktora gitti mi yani sperm testi verdi mi benim arkadaşımın eşi gurur yaptı gitmedi sperm hareketliliği 0 mis doktor tup bebek bile zor demiş. Benim de eşimin spermi çok azdı benim de yumurtam az tüp bebekle ikinciye hamileyim
Evinasya Havvamurat ben gitmeyi düşünüyorum başka bir doktora bakayım o ne diyor öyle birlikte gideriz
ballilokum Evinasya canım 1,5 yıllık evliyim. O kadar uğtaştım ki anlatamam. Her ay ovulasyon testi yaptım. Ama olmadı. Her adet dönemime yakın test yapmaya başlıyodum ama olmadı. Son iki aydır denemeyi bıraktım mecburen. Biraz rahatsızdım çünkü. Hatta geçen ay sadece bir kez ilişki yaşadık. O da yumurtlama günüme denk gelmedi diye biliyorum. Bi baktım adet olmadım. Bi baktım hamileyim. Şok oldum. Hiç ama hiç şartlanmamak gerekli diye boşuna demiyorlarmış
lizge Evinasya canım bak eyer daha önce geçirdiğin bir vajınal enfeksiyon varsa bu rahimde ki tüpler de yapişiklığa yol açiyor. Biz eşimle 18 ay boyunca uğraştık hastane hastane gezdik çok fazla enfeksiyon kaptım sonra doktorum rahım filmini önerdi çektirdik ve ınanmıycaksın ama o ay hamile kaldım. Seni cok iyi anlıyorum ama sakın neyin olduğunu bulmayana kadar vaz geçme.
Nihalagpak Selam, eğer eşinde de sıkıntı yoksa lütfen bir rahim kanal filmi çektir.Senelerce uğraştıktan sonra kanal filmi çektirip ilk ay ikinci ay hamile kalan çok fazla kadın var, bilgin olsun. 🍀
Evinasya lizge çok teşekkür ederim Allah razı olsun bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ilaç kullanmadım da adetim de düzenli yani