FERAH45 Sefiriniizi bence dondurulmus benim toplamadan 6 ay sonra transfer yapıldı canım tuttu çok şükür 🙏 artık doktorlar sıcak transfer önermiyor rahim yorgun düşüyor çünkü tedavi esnasında
Muki Sefiriniizi bence dondurulmuş embriyo kesinlikle benim öyle oldu çünkü ilaçlardan gerçekten vücud aşırı şişiyo rahim mahvoluyo ama dinlendiği zaman bi kaç ay sonra yapılması daha iyi sonuç veriyor netten bakarsanız oranlarda böyle söylüyor
Havvamurat FERAH45 benim doktorum da taze öneriyor iki kere taze oldum ikisi de tuttu oğlum 17aylik 7haftalik da hamileyim
Sonsuzkez1 Sizin durumunuza bağlı aslında. Çok yumurtanız olursa tehlikeli olabiliyor rahim dinlendirme muhakkak yapılıyor. Benim dondurulmuş transferdi.
Mefevid Taze transferde ohss oldum mahvoldum 3 gun haftanede yattim kesinlikle dondurulmuş transfer ve rahmin dinlenmesi önemli şimdi 36 haftadayız
Ymr_yme Sefiriniizi benimde taze transfer tuttu dondurulmus tutmadi...herkesin dediği farkli dondurulmus cok iyi deniyor ama alakasi yok bence
Yaman Sefiriniizi benim 3 tane dondurulmus 1 tane yaze transfer ama dondurulmusta 4.de tuttu doktorum tazeyi onermedi hic
Mefevid Dlktpl 21 yumurta toplanmıştı transferi oldum 1 günde 6 kilo aldım nasıl şiştim nefes alamıyorum hemen yatis yaptılar 3 gün sonunda o ödem gitti tabiki o transfer tutmadı sonraki ay dondurulanlarimla tekrar denedik tuttu allaha şükür
Mefevid Dlktpl bu çok fazla olan birşey değilmiş benim bunyem hassasmış bi anda o kadar yumurta alınınca etkilenmisim sen kendini etkileme korkma 😉
Dlktpl Mefevid ıns atlatırsın cnm evet kusıden kısıye de degısıyo bugun guzel haberımaldım huzurluyumda cok sukur