Pembeli Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum size son adet günüme göre 6 haftalık hamileyim ancak kesen oluşmuş ama bebek görünmüyor beta Hcg degerimde 11160 sizce normal mi
brnr09 Pembeli ben keseyi 5. Haftada, bebeği 8. Haftada görmüştüm. Daha erken bebeği görmek icin canım
ZEhrA_94 Pembeli canım değerler kişiye göre değişkenlik gösterebiliyor degere göre kendimden pay biçiyorum kalp atışına kadar duyman lazım bende öle olmuştu gideceğin doktor kontrolünde görürsün inşallah
KokosAnnecik Pembeli benimde 15000lerde 6 hftlıkken sadece kese gözüktü. 7 hftalkken bebiş gördük ve kalp atışı dinledik. Telaşlanma ultrasonla görünmücek kadar minnak 1 haft bekle☺️
Pembepanterr Pembeli kuzum bazen hamişlerin geç döllenme sebebiyle bebişleri 8. Haftayı bulabiliyor bekle sabret biraz daha inşaAllah bebişini gördüğün günleride görürsün ☺️
Nehir08 Bende dün gördüm keseyi 2000 civarıydı beta ama bebek için erkendi benim sanırım bilgim yok canım inşallah görürsün sağsalim
Pembeli ZEhrA_94 doktorum 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi devlet hastanesiydi aslında o gün alel acele öğrenmiş oldum o kadar beklesemmi diye düşünüyorum
Pembeli KokosAnnecik senin adına sevindim inşallah bende geç olsada görürüm içimi rahatlattın canım sağol 🙂
Ezgieknci Daha çok erken canım bende erken farkettim keseyi gördük 5 haftalıktık 2 hafta sonra kalbini dinledik ☺️ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘