11223344 6 aylık hamileyim deliler gibi başım ağrıyor. Sizin de hamileliğin her hangi bir döneminde baş ağrınız oldu mu ?
Hkmt 11223344 hamile kalinca basladi ve bitmiyor gittikce de artiyor valla cok yoruldum 27 haftalik suan bir an once bitsin gunler istiyorum cok zorrr 🥺
Metemelek 11223344 nane yağı sürün alanınıza bileklerinize. Bende sinüzit var doktoruma söyledim ağrı kesici içme dedi ki onun ağrısına nasıl dayanilmaz. Ama dayandım. Başımın agridigini hissettiğim her an hiç geciktirmeden eşim nane yağıyla başımı ovardi sonra uyurdum. Geçip giderdi.
Adabkc 11223344 benı sorma hamılelıgım cok basından beri böle 2 gunde bır hastanede serumlarda ıgnelerde :(
RuzgarsMommy Süt kaynatip içine bi kaşık kakao atin karistirin için iyi geliyor benim de ağrıdığında içiyorum
Momof2child Tam 3ayyy hergunn durmadan oldu artik yasam rutinime oturmstu resmen normal kabulleniyordm ilk zamanlar agresifdim sora artik napalim dedm.3ay sora kendliyinden Allaha cok sukur gecdi arada sirada oluyor iste
Momof2child Momof2child ve hatta ben hamile kaldgm ay (henuz haberm yokken)Vitamin igne vurulmstm 10 tane bas agrisina iyi geliyor diye onu vurmasalar belki ne gunlere kalrdm o igneyi hatta hamilelikte bile kullanmak olrda 6ay dan bir yapilmasi gerek vitamin oldgu icin bende ara sira tutuyordu bas agrisi.