birsaglikci Kızlar merhaba; mide bulantılarınız nasıl başladı? Günden güne yavaş yavaş mı arttı; yoksa bir gün birdenbire mi başladı? Kaçıncı haftada başladı?
brnr09 birsaglikci 7.-8. Haftalarda kokulardan tiksinmeyle başladı. İlk zamanlar bir şeyler yiyip çıkarıyordum. Daha sonraları tüm yiyeceklerden tiksinmeye başladım ve ne atsam ağzıma kusma geliyordu. Günde 20 kez bile kustugumu bilirim. Şu an 15+1 im hafif azaldı 🙈 ama hala devam. Koku ve yemeklerden tiksiniyorum hala
04052016mh birsaglikci vala çok şükür hiç yaşamadım mide bulantısı kusma halsizlik uyku hali 😂 sadece 2 defa kustum oda biri memlekete giderken biri de dönerken yollar virajlıydı ve eşim çok hızlı gidiyordu içim dışıma çıkmıştı 😊
Yeni_anne_ birsaglikci Ilk koku hassasiyeti başladı her şey kokuyordu midem bulanıyordu ama geçiriyordu bazı şeyler Allaha şükür hiç kusmadım. Erken bitti zaten. Koku hassasiyeti devam etti biraz evimden tiksinmiştim düşünün sonra o da geçti şimdi çok rahatım. 19. Hafta.😋
birsaglikci Ayyy epey zor geçirenleriniz olmuş 🙈 Momof2child Yeni_anne_ Zahide04 Dilanbingl Kvlkgzmerhn brnr09 Tortilla Deletedmom137
Tortilla Kokulardan bı baslıyorr tiksınmeler. tek tük kusma baslıyor sonra gozlerın yuvarından fırlıcak kadar kusuyorsn öğürüyorsun iştah sıfır oluyor. 18 haftalıgım daha yenı azaldı😅
Kvlkgzmerhn Tiksinmeyls başladı camasir suyu deterjan vs kullanamadım 5 kilo vermiştim baktim olck gibi değil ilac istedim prilam verdi doktor cok iyi geldi asla kusmuyorum ve 10 kilo aldim 🤣🤣🤣🤣😄🤣😄
Dilanbingl 11+0 ım 5. Haftadan beri kusuyorum, yemek yiyemiyorum ona rağmen bir de kabızlık halsizlik yaşıyorum 🤷🏻♀️
Zahide04 Dilanbingl Kabızlıgı Demir ilaçları yapıyormuş sanırım 😏 bende de yemek iştah yok kabızlık sorunu var
Momof2child BIGUN incir receli yerken sabah BIRDEN BIRE TUTTTU VE TAM 6HAFTA DEVAM ETTI 3HAFTA GUNDE 5 DEFA FALANDI SORA YAVASLADI FAKAT SIMDI 24 HAFTALGZ COK SUKUR AZ AZ ARADA OLUYOR GUNDE 1KERE FALAN
Momof2child Momof2child hatta 3gun falan Mide bulantisi ve kusmadan Bembeyaz olmstm yavan ekmek yerken bile cikariyordm