Hayalet Hem instagramları hem de web siteleri olan bir kaç siteye baktım ama bedenler yoktu önereceğiniz başka siteler varsa
Snmdnz Hayalet enucuzbebekmarket var canm tavsiye ederim fiyatlarina gore mallari cok iyi 2 3 gunde geliyor hemen
Hayalet ilkbahar ben ordan 2 sene önce bi kaç şey aldım fakire versen almayacağı kadar malı kalitesizdi İnan hediye aldım utandım vermeye çöpe attım . Size de öyle denk geldi mi ? Uygun diye aldım o zaman ama pişman olmustum
ilkbahar Hayalet şimdiye kadar aldıklarımdan pişman olduğum birşey olmadı ama henüz yıkamadığım için kalitesini çok anlayamam 🙂 görsellik olarak beni rahatsız eden birşey olmadı 🙂😁
Zeynep_35 Hayalet h m den ve lcw dan bakabılırsınız kumaslarıda cok guzel ve yıkadıkca rengı vs solmadı
Hayalet Zeynep_35 hm den bir türlü yeni doğan yakalayamıyorum ya Waikiki dede bulamıyorum hep 0-3 var ama ben bi kaç tane 0-1 yada yeni doğan almak istiyorum denk gelmiyor .
Blcns Hayalet Hayalet yandan çıtçıtlı body aldım lc internet sitesinden. Çok güzel çok beğendim. Hm için de daha erken biraz büyüsün çok kullansın 😄 o kadar para veriyoruz
fadime_ Hayalet instagramda mamasofi_baby_clothing diye bi sayfa var . İthal ürünler o kalitede başka ürün görmedim yumuşacık