Babydr Mrb kızlar 8. Haftya girdim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım crinone jel kullanıyorum 8 haftaya kadar bugün kahverengi tortu şeklnde peçeteye geliyor normalmi bilen varmı yardım lütfen düşük ihtimalinden korkuyorum
BRN Ben 19. Haftaya kadar kullandım benimde ilk kahverengi tortu şeklinde geldi doktora gittim düşük başlangıcı dedi yatacaksın dedi sonra şiddetli kanamam oldu 4 gün hastanede yattım çok şükür birşey olmadı 21 haftaya geldik. Ama canım benden tavsiye doktorunla iletişime geç bir ultrason baksınlar
Merrcimek Benim bebeğimde tüp bebek canım ama progestan fitil verdiler . Görümcemin tüp bebek tedavisinde senin kullandığun jeli vermişlerdi ve o şekilde tortular gelince kullanmayı bıraktırmışlardı.
Babydr Merrcimek bana bıraktırmıolar canım hep tahrişde oldu nasıl yanma var bir bilseniz hayattan sogudum ne krem veriolar ne başka ilaca geçiriyolar kaç kre sordum
BRN Babydr oh şükür canım ne olursa olsun doktorun bilsin şimdi için rahat istahat et bebişinde sende Allaha emanet olun
Merrcimek Babydr ya aslında benim gb progestan fitil verseler hem kullanması daha rahat hem de öyle kanama filan yapmıyor
AslhanKaya 26 haftalık hamileyim bende tüp bebek yöntemiyle hala kullanıyorum. Kahve rengi geldi , turuncu geldi , sarı geldi hepsi çok normal korkmayın 😀 kullandıktan sonra yürümeyi sakın ihmal etmeyin
Babydr AslhanKaya bide seninde vulva kenarın dudaklar felan soyulma gibi tahriş oldumu yanıyormu kaşıntı yok ama yanma var bende bazen durulcak gibi olmuor
Merrcimek AslhanKaya Bana 12. Haftaya kadar progestan kullanacaksın dediler. Sizin riskli bir durum mu var. Bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ☺
AslhanKaya Merrcimek evet erken Doğum riskim var iğne artı jel kullanıyordum , bu hafta iğneyi kesti sadece jele devam ediyorum. İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕