ilyada Alismomi Merhaba ben buldum öyle birisi virüs bitince giderim özelden numara insta paylaşırsan atayım sana da detaylı bilgi canım
minikmucizem1_ Alismomi ben adanada 2 kadına izmirdede 1 kadına göründüm ama olmadı allah vermeyince işte oysa çok heveslenmiştim
Alismomi minikmucizem1_ benim de bi yakınım adana kozanda çektirmiş. Başka bi problem olabilir mi canım biz herşeyi yaptırdık hiç bir problem olmadığı için bu yola başvurmak istiyorum. Eşin falan tahlil yaptırdı mı?
Alismomi minikmucizem1_ aa şimdi Profilinde gördüm sen hamilesin gözün aydın çom sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 🥰
minikmucizem1_ Alismomi sağol canım benim darısı başına olsun ıns herşey yaptım olmadı tam uğraşmaktan vazgeçtiğim an mucizem geldi Çok şükür rabbim herkese versin 🤲
Berfin_kycn Alismomi faydası var mı bilmiyorum ama benimki hala düşük hep düşer de gebe kalamazsın felan demişlerdi ama kaldım çok şükür 😍❣️düzelmedi de hep aynı
Alismomi Berfin_kycn göbek düşüklüğü değil benim bahsettiğim kuzum, kasık çekip yumurtalıkları uyarıyorlarmış ben de tam bilmiyorum ama göbek çektirme değil de kasık çektirme benim dediğim :)
Alismomi minikmucizem1_ amin inşallah benim nisanda 2 yıl bitiyor.. gebelik oluştu ama kötü sonuçlandı.. kafamdan atayım düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor inşallah ben de kafamdan atabilirim :)
Berfin_kycn Alismomi haa onu ilk kez duyuyorum ya kuzenimin de 1 yıldıe çocuğu yok sorunu yok acaba ondan olabilir mi şanlıurfada da yaygın bu tarz şeyler aslında
minikmucizem1_ Alismomi kafadan atmak biraz zor ya Allah bidaha göstermesin ıns sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin 🤲
ilyada Alismomi forumdan özel tartışmalar bölümünü açarsan çıkar canım instamı dondurmuştum unutup yazdım tekrar açmak istemiyorum da oradan yazdım o sebeple :)
Alismomi Berfin_kycn başka bi problemi var mı iyice baktırsın hiç bi sorun yoksa bi denesin bence canım..