Tgb2310 Zlmdnccc alttan muayene oldm cnm 24. Hf çok hafif bi lekelenmem olmştu.rahim ağzında mı kanama rahimde mi die bakılıyor alttan
Tgb2310 Zlmdnccc çok küçük bi lekelenmeydi neden kaynaklı old bilemedi dr bi kere oldu devamı da olmadı dikkat et ddi
Vesra Zlmdnccc 24 haftalığım canım ama çok fazla mantar ve idrar yolu enfeksiyonu var ondan da olabilir gibime geliyor ya
Zlmdnccc Eşim doktor erkek diye alttan muayene olamassın diyo bu kadar saçma bisey duymadım hayatımda sinirim tepeme cıktı 😒
Zlmdnccc Tgb2310 anladım canım kan olunca sıkıntı diyolar genelde kahverengi lekeyi cok sıkıntı etmiyorlar ama
Tgb2310 Zlmdnccc evet çok hafif ve kahverengiydi bu haftalarda erken doğum belirtisi oluuor kanama ama şükür bnmki bişi çıkmadı
Sumeyye_g Zlmdnccc hayır o haftada alttan bakmazlar artık üstten ultrasonla bakarlar test ister isterse
Zlmdnccc Sumeyye_g herkes alttan bakıyo dedi korktum bende alttan bakınca erken doguma yol acıyo diyolar o yüzden tedirgin oldum
Sumeyye_g Zlmdnccc erken doğumamı saçma o ben ona inanmıyorum genelde ilk haftalarda kanama varsa bebeği göremezlerse bakıyorlar hiç sizin haftalarında alttan bakan yani duymadım dikkat edin siz yatın dinlenin
Esarikay Zlmdnccc kanamalarda genellikle önce ultrasonda bakılıyor canım. Plesenta da kanama alanı falan varsa alttan muayene etmiyorlar genelde. Ama farklı bir durumdan suphelenirse doktor o zaman bakabilir
Zlmdnccc Sumeyye_g aynen bende bu kadar büyük bebeklere alttan bakılmaz diye biliyorum ama herkes oyle deyince bilemedim
Zlmdnccc Vesra belki olabilir canım ama enfeksiyon flan varsa kandan da bakar yani alttan bakmayabilir sende git bence sıkıntı olmasın sonra aklın kalmasın