Goknurunuz Kızlaar selamlar 7 haftalık hamileyim ama canım asla bir lokma yemek yemek istemiyo sizde durumlar nasıl taa en son dün yediğim yemekleyim hala bişey yemedim içim almıyo siz neler yapıyosunuz, nasıl gidiyo ?
_defnee Goknurunuz İlk başlarda çok normal canım ama biraz zorla. Yemeye çalış. Halin kalmaz. Bebek senden ne varsa şimdi alıyor🥰 güçsüz bırakır seni bişey yememek
Goknurunuz Zehraaktas nasıl başa çıkıyosun peki ben yemek yiyemiyorum hele kendi yaptığımı hiç başkası yaparsa belki belki ama çok zorlanıyorum ya
Zehraaktas Goknurunuz meyve tüketiyorum yemekle aram hiç yok iştahı olanlara o kadar özeniyorum ki birde hemde böyle kurt gibi acıkmışım sanki evet diyorum baya yicem şimdi Bi oturuyorum 1 2 lokma yiyip doyuyorum
Deletedmom137 Zehraaktas ben daha 21 haftalığım iki hafta sonra gıdıcem bakalm bende merak edıyorum bu iştahsızlıkla 🤣
SeHer1909 Ben 14. Haftaya kadar öyleydim 8. Haftamda Drum demişti ki yediğin ya da yemediğinin 12 13 haftaya kadar önemi yok senden alacağını alır o. Eşim de panikliyordu ben yemeyince hiç üzülmeyin kilo almaması iyi demişti. 14 haftaya girdik yavas yavas başladı iştah 😇 tabi kilo da şimdi 19 olduk