Ilkgozagri Kasigimda baskı mi desem agrimi desem bisey var rahatsız etmiyor ama kafama takiliyor 5 dk onceden wcye gittim suan yine sıkışık gibiyim ama az geliyor niye boyle oluyor ya 24+4 günlügum
Zagrozunannesi Ilkgozagri bebek hareket edıyo ya canım ondan bazen mesanenın üstüne gelıyor bazen göbek hızasına🤗fazla takma yani bırazdan duzelır o haftalarda hep oyle bende oyle oluyorum 26 haftalıgım otururken yürürken bazen çok rahatım bazende yürüyemez hale gelıyorum karnımı tutup yürüyorum düşün yani😂🤣🤣 işte her şey bebişlerimiz içinnn
Tubafatih Ilkgozagri eğer ağrı yanma varsa enfeksiyon canım bendede oldu ama değilse bir bilgim yok geçmiş olsun
elifulsl Pilates eğitmenim bana bebeğin içerdeki oyuncağı sizin idrar torbanız demişti. Bende olmadı yani idrara çok çıkıyorum ama çıktığımda idrarım oluyor. Belki bebeğinizin idrar torbasıyla oynamasıyla ilgili olabilir..
BurhanRabiaetin Belirtilerin enfeksiyon belirtisi gibi günde 2.5 3 litre su içmeyi ihmal etme birde afedersın akıntın var mı ?