Merveblt Dün akşamdan beri bebeğimin hareketlerini hissetmedim 24+5 günlük Sabah telaşla sağlık ocağına gittim kalp atışı gayet iyi dedi ama bir kere hareket etti bu saate kadar korkmama gerek var mı bu durumu yaşayan var mı Çok panik yaptım
58_edaygmr_58 Merveblt canım bende ol adı ama burda okuduğum kadarıyla düzensiz olabiliyor muş kalp sesini duyduysan sıkıntı yapma Çikolata yemeyi dene
Tnskmn Merveblt şu şekil yapabilirsin illaki en çok hangi pozisyonda hareket ettiğini bilirsin çikolata vs hareketlendirecek yiyecekleri ye o pozisyona geç hafif karnını kiprastir 1 2 tekme de olsa atıyor anne yorgun olunca sanırım o dönemlerde bebisler de annemi fazla yormayin diye düşünüyor 😊🤣❤
defnemila Merveblt Hiç ama hiiç hareket hissetmezseniz telaşlanabilirsiniz ama as hareket etmesinden korkmayın. Alanı dar yeri yok uykucu olabilir kaldı ki kalp atışı varsa gönlünüzü ferah tutun 🌸🌸
_defnee Merveblt çikolata ye ve soluna yat. Bekle. Hareket hala hiç yapmazsa doktorunu ara bi. İçin rahat etsin. 30 haftadan önce çok net olmayabiliyor.
Merveblt 58_edaygmr_58 çok şükür duyduk sesini hemşire bir sorun yok dedi ama panik çok zor o zaman ben biraz çikolata yiyim
58_edaygmr_58 Merveblt haklısın panik yapmakta ben yarım Saat hissetmiyim arıyorum eşimi 🤣 git çikolata ye diyor bana Çikolata ye ve sırt üstü yat elini koy karnına hissedersin Ve Stres yapma bebeğin hisseder onu oda etkiler
Merveblt Tnskmn çok teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı bir dediklerinizi demiştim o zaman şimdi 🙏🌸😔❤️
Merveblt defnemila Normalde hareketlerini hissediyordum ama şuan panik yaptığım için hangi saatlerde ne aralıklarla hareket ettiği aklıma gelmiyor hamd olsun vardı o zaman ben biraz daha bekliyim dua edin lütfen 🙏
defnemila Merveblt Bazen öyle günler oluyor ki akşam olup oturduğumda acaba bugün hareket ettimi ya derken buluyorum kendimi inanın. Biraz tatlı bir şeyler atıştırıp vişne suyu için ve sol tarafınıza doğru uzanıp 1 saat kadar dinlenip elinizi karnınıza koyun çok etkili oluyor muhakkak hareketlerini yakalıyorsunuz 🤩
Merveblt defnemila süper o zaman ben hemen başlıyorum elimde çikolatamla beraber inşallah bendede çok fayda eder çok çok sağolun 🙏🙏🌸🙏
Merveblt _defnee evet şimdi öyle yaptım bir kere hareketi hissetim Allah razı olsun içim rahat etti 🙏❤️
Rabiast Merveblt daha 3 gün önce yaşadım bunu resmen psikolojim bozuldu hemen doktora gittim çok şükür iyiydi 28 haftaya kadar düzensiz olabilirmiş haraketleri
busepp Merveblt canım o haftalarda az hissetmen cok normal bebek daha küçük sen sadece büyük hareketlerini hissedebilirsin ama cok endişe ediyorsan dr. una gidebilirsin
Merveblt busepp bazı saatlerde çok hızlı hareket ettiğini gördüğüm için ondan endişeye kapıldım neyse en azından içim sizler sayenizde rahatladı 🙏💕