Ylcnbsr Sibelgokhan 30+2 yim dün kontrolüm vardı bebiş 1740 gr sağlıklı çok şükür bir sıkıntı yok fakat ben idrar yolu enfeksiyonuyla boğuşuyorum 😞
Ylcnbsr kitapkurdu ahhhh portakal en çok rahatlatan ve yediğim de mutlu olduğum meyve 🍊😊😊 kilo kilo yiyorum
Beto52 kitapkurdu Ohh MaaşAllah Allah nazarlardan saklasın. Ben kilo aldım fazlasıyla bebek gelişimi normal ama
ilydagulrce 30+4 1670 gram boyu 42 cm ama dün kask ağrısı şikayetiyle doktoruma gittim yatışım yapıldı erken doğum riskinden. Bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı ve kasılmalarım için magnezyum takviyesi alıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçler umarım bebeğim biraz daha dayanır
Meralll Benim de oğlum 29+3 te 1420 gr, 38 cm çıktı. Dr gayet iyi dedi ama buradaki yorumları görünce zayıf mı acaba dedim😕 ben hiç kilo almadım, ilk aylarda kilo vermiştim şimdi ilk kiloma geri döndüm..
Hndn1234 Beto52 benim 28.haftada sizinkinden zayıftı şuan 32 haftalığız hala zayıf ama sağlığı yerinde çok şükür. Ben ek olarak omega içmeye başladım. Süt yoğurt muz her gün fazla fazla yiyorum. Ceviz badem eksik etmiyorum bakalım umarım kilo aldırabilirim 🙏🏻
Beto52 Hndn1234 Benim de şuan öyle bebeğim geriden geliyor iyice takıldım moral bozmamak elde değil. Yemediğim hiçbir şey yok oysa ki
Beto52 Hndn1234 Umarım kilo alır. Önemli olan sağlıklı olması elbette ama insanoğlu üzülüyoruz yine de😔 sağlıcakla gelsinler inşAllah