zeome bizde 8+4 olduk artık ama ben hiçbişey hıssetmıyorum ilk başlarda özel hastaneye gittim muayenesi kan tahlıli çart curt çok pahalı ya devlete gitmeye karar verdim surekli midem bulanıyor koku içimi kaldırıyor yemek yıyemıyorum nolcak benım bu halim
arslanmerve57 zeome muayeneyi özelde diğer test vs tahlilleri devlette veya sağlık ocağında yaptırabilirsiniz herkes genelde öyle yapıyor.
annee27 zeome koku mide bulantisi icinde 1 aya duzelirsin ins. Cnm 12 haftalikken azalmaya basliyor zaten 16 haftalikken fln normale donuyorsn tabi her insanda bir degil. Umarim sende rahatlarsn
E-Li-f zeome doktorunuza durumu anlatın , mide bulantısı için ilaç veriyor, genelde prilam dr ilacını veriyorlar, çok iyi geliyor bulantıya, herhangi bir zararı da yok ☺️
annee27 arslanmerve57 aynen bencede ben tahlilleri devlette yaptrp ozeldeki doktoruma gosteriyordum en mantiklisi devletteki doktorlar cok ozensiz arti cihazlari iyi degil bi nevide ondan dolayi pek bisey anlamiyorlar.
arslanmerve57 annee27 kesinlikle hemfikiriz şu ana kadar hep öyle yaptım devlette sağlık ocağında testleri yaptırıp kendi doktoruma gösterdim diğer türlü baya maliyetli oluyor ☺️ Ufacık testlere tonlarca para istiyorlar
annee27 zeome valla canm simdi kendimi ornek verecem korkacaksn her insan bir degildir. Benm ilk bebegimde 6 haftada basladi ama ne kusmak butun bina beni dinlerdi hungur hungur aglardim su dahi icemezdi kac defa acillik oldum bilemem tam hafifledi ddm azalmisti 14 haftaya dogru sonra bebegimin beyninde su toplandgini belinde aciklik oldugunu dogsada yasamaz yasasada sakat zihinsel engelli cihazlara bagli kalacagini ogredm 16 haftaya kadar aldirmicam ddm doktor doktor gezdm bi ümit iste. Okadar cektimm katlandm 16 haftalikkn aldilar bebegi anne karninda olebilir daha kucuk ama özürleri cok buyuk dahada bu engeller buyuyecek katlanacak ddiler. Suan yeniden hamileyim budefa cok zorlandm evet yine kustum ama beni ilki kadar zorlamadi. Ben cok kusmak iyidir olayina katilmiyorum. Bunyeden bunyeye fark var tabi. Sen ilaclarini kullan bebegin icin yemeye calis kussan dahi ye 🙏
annee27 zeome evet kendiliginden dussun diye ilac vermislerdi olmadi yapamadim. Sonra bayiltip kurtajla aldilar.
zeome annee27 özel hastanemıydi yoksa devletmi ben en son 6 haftalıkta kalp atışını duydum sonra daha gitmedim özele devlete 23 mart’a anca sıra bulabıldım bi sorun olsaydı kanamam olurdu dimi
annee27 zeome cnm bnm herkes farklidir tabi folikasitini duzenli kullan ayda 1 kontrole git tahlileri devlette kontorlleri özelde yaptir ben özele gittm cogu seyimi devlette yaptrdm özelde uygun olan testleri de özelde yaptrdm durumuma gore sende hep fiyatlari sor pahali gelirse devllete yaptrr ozelde doktoruna gotur.