Duyguluuu 🙋♀️🤰🙏🥰🥰🥰32 hafta olan anneler kimler az kaldi zaman 😱 büyüdük ananas olduk 😊 mayis nisan sonu anneleri nasıl geçiyor
Bsgl Duyguluuu bizde 32. Haftamıza girdik hafif mide bulantılı bol sırt ağrılı ve yorgun geçiyor günlerimiz 😊
Hasderluna Duyguluuu biz de ananastayız 32 hafta ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu ananas işi o kadar büyük ananas mı olur 😅
Hasderluna Ylz34 mide yanması özellikle geceleri çok kötü ancak gaviscon içince rahatlıyorum bazen o bile fayda etmiyo 😓
Ylz34 Hasderluna Evet bende gün içindede oluyor ama ben çok yiyorum dayanamıyorm birazda o tetikliyor sanırım😢
Hasderluna Ylz34 aç kalınca da oluyor o mide her türlü yanıyor bir de bebek ayaklarıyla itiyor sanki bir garip 😅
Hasderluna Zeyno_ biz pek kıyafet almadık çok çabuk büyüyor hediye de gelir vs çok laf söylediler 😅 onun haricinde günlük yürüyüş evde biraz egzersiz kitap okuma film izleme vakit öyle geçiyor bir yandan doğum hikayeleri okuyup cesaret bulmaya çalışıyoruz 😄
Duyguluuu Zeyno_ bende çok almadım ihtiyaca gore alırım dedim tulum citcitli bady zıbın şeklinde aldım biraz 😊dun kiyafet yika utule yordu beni.siz neler aldınız hazırlıklar nasıl
Duyguluuu Bahar14 😊neguzel. ben en son gittiğimde su ile ilgili bisey dememişti gidince bidaha sorcam bende size yenimi dedi azalma olmus diye
Zeyno_ Duyguluuu bende aynı şekil kıyafet konusunda kafam karıştı ya benim alırken Mayıs ayı ya soğuk mu sıcak mi diye düşündüm de zıbın takımı aldm 5 li citcili atletler filan aldm temizlge baslamsm daha bende. Ama hiç bişey yapasm gelmyo çoğu zaman 😃böyle yani şu anlik