Adlebsra11 Arkadaşlar ikinci gebeliğim ilk Bebeğim 37 haftada 2 kilo doğdu. Şimdi de 28 haftalık 750 grammış, bebeğin kilo alması için balık yağı vs kullanan varsa yazabilir mi lütfen. Zayıf bi bebeğe bakmak oldukça zor inanın🤦🏻♀️
Gamzenur60 Adlebsra11 bol bol kasar ceviz muz ye canım balık yağı falan bilmiyorum kullanmadım iki gebeligimde de ama bol bol kasar muz ceviz ye
Ilknur_degrrli1 Adlebsra11 Benimde 35 haftalik 2 kilo malesef gelisim geriligi varmis ben balik yagi d vitamini ve demir ilaci kullanirken bebegim tombik tombikti 28 haftadan sonra kullanmayi kestm kesinlikle kullanilmali tekrar basladm kilo aldirior hergun meyve yiyceksn kuru yemis ozellikle gundr 3 tane ceviz ve kuru incir mutlaka 1 bardak süt
Esra_aciyan Adlebsra11 bende decavit kullanıyorum ayrıca pekmez ev yoğurdu köy yumurtası yiyorum bebeğim suan 23 haftalık 718 gr. Pekmez sevmezdim ama çocuk için mecburen yiyorum
Omerinzevcesi Ne kadar doğrudur bilemem ama kilo alması için günde 3 bardak toz nesquikli süt öneriyorlar bende hergün içiyorum kilomuz iyi ama bundan mıdır yoksa kullandığım vitaminler yediğim muzlardan mıdır bilmiyorum
Adlebsra11 Valla balık yağına bugün başladım doktor decavit devit 3 verdi bol bol da yemeye özen gösterecem artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Adlebsra11 Esra_aciyan maşallah canım pekmez yiyince midem kalkıyor da meyveye veya süte karıştır dediler
Esra_aciyan Adlebsra11 öyle olabilir canım bende sevmiyordun ama bebek olunca her şeyi göze alıyorsun ☺️