defnemila Glsm3553 Evet ters dönmüş ayakları orada şuan çok baskı yapıyor çıkacakmış gibi hissediyorum😂
Anrebasum Glsm3553 Evet yanma gibi bir his veriyor. Hatta yarin tahlil aldirayim dedim ben de enfeksiyon mu kaptim ne oldu diye ; ustune denk geldi bu post. Bir de gogus altinda batma mahvetti beni😬
Glsm3553 Mom46 hilal-ali32 Ben doktoruma sordum olabilir dedi demekki normal ozaman korkulcak birsey degil
Bayaz1995 defnemila daha donmedimi?bende basi asagida yani vaginamda ayaklari yukarda dogum pozisyonunda yani
defnemila Bayaz1995 Yok benimki zoru başarmış sol aşağıdaki kafasını direkt döndürmek yerine sağ taraftan denemek istemiş 😂
Glsm3553 Anrebasum aynen bende de var o gogus altinda batma heralde bebek buyudukce mide kuculuyor o yuzdendir diye dusundum
Anrebasum Glsm3553 Aynen oyle. O yanma icin de yarin tahlil aldiricam her ihtimale karşı sizi de bilgilendiririm
Bayaz1995 Glsm3553 simdi 29+4haftaligim,doktora gittiyimde 28+5di donmustu ama hic fark etmemistim donduyunu ve daha rahatim bence🤣oncesinde sık sık idrara cikiyordum simdi daha az cikiyorum sadece vaginamda baski var kafasi baski yapiyor
Yaseminturan_ Glsm3553 cok fazla oluyor bebeğin pozisyonu ile ilgiliymiş benimkisi baş aşağı baskı yapıyor :/
Glsm3553 Yaseminturan_ Sueda29 Gamzee00 Ummeer Bebek agirlastigi icin oluyor demekki bas asagida olmasa da oluyormus
Gamzee00 Glsm3553 32 haftalığım aynısı bir buçuk haftadır var bi an çıkıcak zannediyorum çok can yakıyor ama 🥺🙈
Sueda29 Glsm3553 bendede oluyor bebeğim başş aşagı artk iyice agırlaştm 30 haftalğm nasıl geçecek günler işş yapamaz olmaya başladm
Gamzee00 Glsm3553 benimki baş aşağı değil ayakları hala orada sanki ayaklarıyla beni cimcikliyor gibi 😂😂😂