Mehtapakgl GamzeKrtglu amin, valla burdaki arkadaşlardan öğrendim albinin böyşe olduğunu pazartesiye kadar olmazsam salı günü kan vercem artık, nasip 😘
Mahbuss Mehtapakgl canım nasılsın 😊 testini gördüm var gibi ama geç çıkmış emin olamadım ama inşallah hamilesindir Allahım nasip etsin inşallah ♥️
Mehtapakgl Mahbuss iyiyim tatlım sen nasılsın.kuzum valla, dün ve bu sabah yaptım bir şey çıkmadı. Beklemedeyim, ama olsa bugün ki yaptığım testte çıkardı.
Mahbuss Mehtapakgl hayırlısı olsun canım elimizden dua etmekten bişey gelmiyor. Bende iyiyim doktora gittim bugün bir yumurta 24 mm olmuş bana baya büyümüş gibi geldi 11. Günüm bide iğne verdi vurdurdum bakalım sonuç ne olacak 😊
Dsg Mehtapakgl resme göre silik çizgi var ama al bi markaya güvenme başka bir marka al sabah ilk idrarın ile yap bence
Betulbekil Mehtapakgl canım hevesini kırmak istemiyorum ama erken gebelik testide yapmışsın olsaydı onda çıkardı diye düşünüyorum yine bi kaç gün bekle öyle tekrar dene inşallah hayırlısı zamanı ne zamansa o zaman olur 🙏🏻
Mehtapakgl Betulbekil aynen çıksa onda çıkardı, şu açıdan umutlandım, erken gebelik testini 4,gibi yapmıştım gün içinde su falan içiyoruz. Sabah ki idrar gibi olmaz diye düşündüm.
Mehtapakgl Mahbuss ohoooo maşallah benim şimdiye kadar max,19 mm 20mm olmuştu iğneyi bugün mü vururdun ?
Mahbuss Mehtapakgl evet bugün vurdurdum benim de gecenkilerde hep 18 19 20 ydi şimdi böyle olmuş bende şaşırdım yani exstra bişey yapmadım çok düzensiz saatlerde içtim bide ilacı demekki kafanın rahat olması gerekmiş 😄
Tugce1803 Mehtapakgl Bu test zaten yanlış çıkarıyor sonucu ben 4 tane yaptım bu ne ki yani bildiğin pozitifti ama kan negatif çıktı.Erken gebelik testi doğru sonuç verir💁♀️
Mehtapakgl Tugce1803 erken gebelik yaptım yaptım çıkmadı zaten, beklemedeyim salı gününe kadar olmazsam kan vercem.
Mehtapakgl Mahbuss bana hep klomen verdi. Büşra inşallah bu ay olur ya. En azından sen kal. Hadi ben ara verdim ama sen inşallah iyi haber verirsin
Mehtapakgl Merve_seda keşke kuzum sanırım değilim, testin beni yanılttığı ısıtmalı aşırı yüksek. Beklemedeyim salı günü kan vercem.
Merve_seda Mehtapakgl canım. Kuzenimin de öyleydi hamile çıktı . Bende yaptığım bana atma diğer günde bak demişti . Ordan biliyorum canım