Susamvemom Mehtapakgl bu albi testını pıyasadan toplamaları lazım bazılarında böyle çıkarıyor sonra ınsan hayal kırıklığına uğruyor ben zor toparlanmıştım😒 yoksa neden çizgi cıkarıyon yani. Benımkını atim bak bide gör daha bellıydı kan verdik sıfır.
Pelo_00 Mehtapakgl 5 dakikadan sonrası dikkate alınmıyor. 5 saat sonra çıkan çizgi muhtemelen buharlaşma çizgisidir.
Mehtapakgl Pelo_00 biliyorum kuzum, zaten postta yazmışım, bu postu açmamım sebebi kaç kere test yaptım saatler gelsede ikinci çizgi hiç çıkmamıştı. Umut işte...
Mehtapakgl miniginannesi1 inşallah rabbim hayırlısını versin, hiç aşılama ve tüp bebeğe bulaşmak istemiyorum. Rabbim bilir yinede ama
miniginannesi1 Mehtapakgl yinede kendini öyle şartlandırma canım ama inan Rabbim zamanı gelince nasip ediyor zaten. Tüp bebek ve her tedaviyi deneyip olmayan sonrasında normal şekilde hamile kalanlar bile var o yüzden Rabbim vakti geldiğinde sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
izelyzc Mehtapakgl cnm bnce göremedin silikti git gide koyulaştı bndede öle olmuşu beta hcg yaptır istersen
Mehtapakgl Sinemm17 aynen bende başka marka aldım negatif çıktı 3 saat olacak, yarın sabah tekrardan deneyeceğim.
Cherry5 Kuruma çizgisi o maalesef. 5 dk içinde böyle çizgi çıkmış olsa olabilirdi ama. Bu marka içinde çok iyi şeyler duymadım bilgin olsun 🤗
Mehtapakgl Cherry5 o da büyük bir ihtimal. Fakat diğer markalarda buna denk gelmedim. Başka bir denedim 3 saat önce bir şey çıkmadı. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim. Nasip artık.