busra-mutluanne1 sonsuzadek birde 2800 gr ız 35+1 de ama birazcık önden gidiyoruz biz her haftada olduğu gibi🙄 48 cmiz💓
Kuzucugunannesi Stella_ boyda sorun yok uzunmus ama sanki kilosu bana az geldi gibi sanırım babasina cikti 😁
Roje nurellaam YouTube yaz canim kanepedeki kadının yaptığı egzersiz ben yaptım faydalı oldu inş. Sende faydasını gorursun
Roje nurellaam günde 3 diyodu ama ben haftada 3 kere falan yaptım korktum düşersem diye bebeğin kafası daha ağır olduğu için hemen döner zateb
nurellaam Roje ben arada yapıyorum aklıma geldikçe onu 29dan beri henüz dönmemiş 34 olduk. Sizin kaçta dönmüştü
Roje nurellaam ben 31 de gittim ilk donmemisti 34 te iken tam olarak döndüğünü söyledi daha erken sıkma canını
Busra_karadag Zhrnz benimde aynı canım 35 +2 2240 dedi haftada 150 gram almışdı 2 hafta sonra gidicem inşallah kilo almş olur
Burcucu aaoksuzoglu merhaba peki bu durumda ozel bir beslenme plani uyguladin mi ya da bebege iyi gelecek besin onerisi falan aldin mi? Ben de biraz haftasina gore gerilik var da
aaoksuzoglu Burcucu doktorum bol bol ayran iç dedı balık ye dedı haftada 2 kere ama benım gene aynı ama sen deneyebılırsın doktorum önerdi sonucta hani guvenebılırsın 🤗