198723 sonsuzadek 35 haftalığız 2840 dedi doktorum ama 2500 de olabilir dedi utrasonda net çıkmaz dedi
Canan_gun55_ sonsuzadek 34+2 de 2550 gramdı canım şimdi 35+3 haftaligiz bilmiyorum pazartesi kontrolüm var bnde 36 olucam o zaman bakalım kaç olmuş bizim yaramaz biraz öncede elbiselerini falan makinaya atip yıkadım astım hazırlık aşamasındayız canım
pyymamm sonsuzadek şimdi gidince öğrenirsiniz 🙂 30da gitmediğim için bişey diyemicem ennson 28de sanırım gittim cunku
Zhrnz sonsuzadek 35 haftalik 2250 kg bu gidisle 3 u bulamicaz ve makat gelisi 33 de dogum pozisyonunu almisti donmus genee 😞
Ilknur_degrrli1 Zhrnz gene doner sezeryan yapma brnimfe 35 hafta 2 kilo gelisim geriligi var 37 haftada seseryan olucak :( ve bebegim yan duruor malesef hic donmedi
Busra_karadag Zhrnz benimde aynı canım 35 +2 2240 dedi haftada 150 gram almışdı 2 hafta sonra gidicem inşallah kilo almş olur
Mutlu2005- Bende yeni geldim hastaneden bugün 35 hafataya girdik 2kilo 860 gr dedi doktor gayet iyiymiş çok şükür ama bennnnnn 99 kilo olmuşum🙈🙈🙈😩😩doktor yine boyun var iyiSin dedi boyumda 1 75
Zhrnz Ilknur_degrrli1 2 tane normal dogumum var son ana kadar beklicez dediler ayak degilde makat olaraksa dogum yaptirabiliriz dediler ama oncesinde masajla dondermeye calisacaklar 38 haftaya kadar beklicez donmezse.40 dolunca.masaj yapilcak sezeryandan cok korkuyorum ikitanede.kucuk.cocugum var 😞
Kayarozlem8023 32 haftalıkken 1690 gr 43 cmdi şu an 34+6 haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım ne kadar olmuş minik sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Hayalet sonsuzadek 34+1 de gittiğimde 2 buçuk kilo olduğunu söyledi iyi mi kötü mü nasıl bilemedim ama şükür durumumuz iyi🙏🏻
Htn_kbdy Bugun kontrolum vardı 35 haftalik olmam gerek adet tarihine göre ama bugun 36 haftalikmis 3116 gram di sanirm kilosundan mi dir ki
Roje Zhrnz netteki egzersizi yap bana dönmez dediği bebeğim döndü hatta bı kaç kere yaptım haftada şükür dondu