Busegulce Kızlar 27+4 haftalık hamileyim bu aralar aşırı çikolata yeme isteği var kendimi durduramıyorum bi bakıyorum abur cubur dolanının önüne gelmişim çok kilo almak da istemiyorum neyle bastırabilirim bu çikolata isteğini
arslanmerve57 Busegulce valla ben bastıramıyorum normalde de çok seven bir insanım 😂 seviyorum yiyorum 😂
CananAkdag Busegulce bende de 19. Hafta da başladı bir kare çikolatayı 2 dakikada yiyordum 3 hafta falan böyle gittim sonra düşündüm ve korktum ya gebelik şekerim çıkarsa diye kendi kendime dert ettim ve gidip bitter öikolata aldım günde 1 tanecik tablet kırıp ağzımda emiyorum 😅😅😅 vala okadar çikin ki çikolatadan soğuttu beni
Busegulce arslanmerve57 bende çok severim ama zararlı vicdanım el vermiyor bu son diyerek dün 5-6 tane yedim görünce dayanamıyorum
Kvlkgzmerhn Ben su zmna kdr asla tatli yemezdim 23 haftaligiz bende de başladı aşırı cikolatali şeyler yedigimde de midem yanıyo 🤷♀️😔
Busegulce Kvlkgzmerhn bende hamile kaldığından beri hiç tatlı istemedi canım ama bu ara deli gibi çikolata istiyorum
Busegulce Damla2557 içinde kafein olduğu için çok zararlıymış özellikle son aylarda vücudum ne zararlıysa onu istiyor resmen 🤦🏻♀️
Busegulce Nurorhn bende öyle valla eşim kızıyo diye ona göstermiyorum aldığım çikolataları 😁 halimi düşün yani 🤦🏻♀️
CananAkdag Busegulce Durmak zorunda hissediyorum canım mecburen gebelik şekerim yok şükür çıkmadı ama çıkmayacak anlamına gelmiyor bebeğimi düşündüğüm için duruyorum 🤗
Tstnptt Busegulce erkek mi peki bebeğiniz bnm hiç yiyesim gelmiyor hatta eşim sürekli yer hiç istemiyorum
Tstnptt Busegulce bana %70 kız dedi daha 14+5 deyiz de tatlı yiyince erkek derler ya ondan merak ettim Bn öğrendiğimden beri turşu yiyorum 🙈😊
Busegulce Tstnptt benim tüm belirtilerim erkekti ama kızım olucak 😁 sizin haftalarınızda turşudan tiksindim kokusu gelince midemi bulandırıyordu