Esinle severek evlenmiştik, ama her şey benim istediğim gibi eşimin de söylediği gibi gitmedi, eşim ailesini hiç sevmezdi yani biz sevgiliyken öyle söylerdi onlarla yasamicam yanlarında olmucak diye ama askerden ne zamana geldi ailesi kiracıydi alt katlarına yerlestik bir kaç ay dedi ama 9 aydır burda yaşıyoruz ev rutubetli ne zaman çıkıcaz başka yere gecicez dese akşamında beni hep oyaladı, ailesi bana farklı ona farklı konuşuyorlardı, bana sizi istemiyoruz diyip eşime gitmeyin diyorlardı, bende böyle olunca ev işlerini yapmadım yemekte yapmadım çünkü artık evden igrenmeye basladim yemek yaparken o rutubet kokusunu alınca midem kalkar banyoya koşardım buda beni ailesine şikayet etmiş, o zaman bile sen haklısın diyip eşim gelince eşimi tutuyorlardı, eşim askerden gelince seni boşayacağım istemiyorum dedi ailesi engel oldu, beni hiç bir zaman anlamadılar şimdi de çocuğu doğurana kadar dayan doğurduktan sonra onu senden alıcaz sende annenin evine geri donuceksin diyorlar, hiç destekçim yok ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum 11 haftalık hamileyim her günüm ağlamakla geçiyor 😭😭