Susamvemom Resmen koyu kahve ve hatta siyaha yakın bir renk bu kızlar neden olur acaba bilen varmı korkmaya basladım😔 ve cok yoğun degıl az az. Geliyor. Aralıkta kürtaj oldum bu arada. Yasayan varsa ne olur yazabılırmi doktora gıtmeme gerek varmı?
_defnee Susamvemom Benim az az kahverengi kanamam gelmişti. Hamileymişim yerleşme kanamasıymış meğer.
sdnrkya Susamvemom uzun süre regl olmadığın içerde biriken pis kan çıkıyor korkma sonra normale döner
Aslihansan Susamvemom canım o içerde kalan pis kandır uzun süre içerde kaldığı için siyaha yakın kahverengi oluyodur eski kanı atıyo vücudun
Bus_ak18 Susamvemom dışarı atılamayan kan tepkimeye girip oksitlenirmiş ve siyah rengini alırmış. Korkulacak bsy oldugunu sanmıyorum canım. Googleye yazarsan daha ayrıntılı bulabilirsin. Kürtajdan sonra düzensiz oluyo diosun ondan da kaynaklı olabilir
Susamvemom _defnee ama geçen hafta kan değerim sıfırdı canm söktürücü yzdı doktor kullandım olmadım hayıt tohumuyla oldum. Yani gebelık zerresi yok ama beden böyle oluyor korkmaya başladım
Susamvemom Aslihansan olbilir cnm kurtajdan sonra iyice düzenim bozuldu zaten belki de temızlenıyordur
Susamvemom Bus_ak18 olabilir cnm haklısın ınsallah duzelır ama zaten cok az da gelıyor bugun bitebilir hatta 😔
Tuqceee33 Susamvemom balım inşallah bu ay iyice temizlenir gebe kalırız kayıplarımızın yerine Rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip eder, çok dua ediyorum çok istiyorum🌸 sende stres yapma kendini güzel olacak herşey🥰
Susamvemom Tuqceee33 ahhhh kuzum inşallah rabbım sanada banada bütün isteyenlere de bu ay nasıp eder ınsalalh 🤲🏻💕 ama bu ay cok duzensız adet yaşadım temızlenmedı gibi hissediyorum olmaz gibime geliyor bu ay ama Alllahtan Ümit kesılmez tabi hayırlısı ❣️Adet bitsin bu ay ovulasyon testi ve soğan kürü denicem kuzum hakkımızda hayırlısı ınsalkah kucağımız dolar hayırlısıyla ☘️
Susamvemom kitapkurdu ay ınsalkah cnm ama senınkı de kısa sürdü mü benım gunde 10 damla anca olıyor ve galıba yarın da tam kesilecek🙇🏼♀️
sdnrkya Susamvemom bı duş al sıcak su iyi gelir ama benim de öyle olmuştu bitti sandığım an kırmızı gelmeye baslamisti
kitapkurdu Susamvemom 4gün falan sürdü. Çok yoğun değildi. Bazen kahverengi bazen de sanki çamur gibi simsiyahtı