Kizlar az once bir post gordum ruyada cinsiyet goren bi arkadasmiz varmis yorum yaptim da benimde basma söyle bise geldi aşure zamanıydı 2 buçuk aylık felan hamileydim cinsiyeti belli değildi aşure yapip dağıttım ve akşamı rüya da doğum etmişim eşime hadi git kimliği çıkar diyorum adını ne yazacam dediğinde ise miraç yada muharrem isimleri yankılandı zaten muharrem ayindaydik ve 4 buçuk aylıkken erkek bengin olacağını ogrendim gel gelelim herkseke rüyamı anlattım aklıma miraç ismi çok yerleşti tabi başka isim duusnuyorduk öncesinden ama herkes hayırlıdır kat miracı dediği halde eşim ısrar miran olacak dedi ve içime bi boşluk düştü hiç isinamadım halende öyleyim miraç hiçimde kaldı gibi ama eşim miran dedi yani herşeyi de miran olarak ayarlandı ve bi çok kez de rüyamda görüyorum ben eşim esmeriz ama hep bembeyaz bi çocuk dogurdugumu ve emzirirken sütümün fazla fazla aktığını hep görüyorum anlamlarında bakıyorum çok güzel miş bebek için hayırlısı olsun insalalh ama sizce miraç ismi hayırlı bi isim ama eşim bi kere o isme karar verdi ama bu isimle ilgili vicdan meselesi olursa vicdanı sorumlusu ben miyim çok üzülüyorum 😔