Mehtapgb Hugurlu benimde yaklaşık 2 hafta var 38+4 normal bekliyorum ve çok kararsızım acaba sezeryan olup eve gelip otursam mı
Hugurlu Mehtapgb benim kızımın kilosu 3600 olduğundan doktorum sezeryan günü verdi az öncede zorunlu izine çıkarıldığını öğrendim 😱
Ozgelin Mavisgoz16 benide çok korkuttular kendi doktorum bile bi b planı yaptı vrs yayılırsa şöyle şöyle yapcaz diye iki hafta öldüm öldüm dirildim..Pazartesi yaptım doğum herşey yolunda çok şükür kendini strese sokma bebeğe odaklan haber izleme buraya bile girme..
_HB_ Ozgelin hayırlı olsın bebeğiniz. Bende haftaya yapıcam doğum ama herkes eldiven tak maske tak bebeğini oyle sev emzir diyo. Oylemi yapmak lazım
Ozgelin _HB_ Olaki sende virüs var maske ve eldiven seni ondan ne kadar ayrı koyablir ? İllaki bulaşır emziriyosun altını değiş gazını çıakr yedir içir o kadr yakın temas kuruyosunki..yani mümkün değil..kendini kasma .. biz naptik söyliym odaya girer girmez odayı temİzledik sildik çok el değen yerleri..gelen giden zaten 0 yok.. hemşireler hep maskeli uzak temaslı..doğrdum bir gün yatış sonra çıktık..
Mehlikapartal Denizinci haftaya kontrolüm var 30. Haftama gireceğim inş ama hiç gitmek istemiyorum. 2 hafta falan ötelesem geç olur mu diye emin olamıyorum. 🤷♀️
Denizinci Mehlikapartal bence bir sorun yaşamıyorsanız bir kaç hafta erteleyin ama tabi burada doktorunuz tavsiyesi gerekli. Benim doktorum hafta da bir olan kontrolümü iki hafta da bir yapalım dedi mecburen. 🤷♀️ Zor günlerden geçiyoruz, inşallah geçecek ama bir kaç ay daha çok tedbirli olmalıyız
Bebisimmm Bertn canım benimkide aynı iste iki gündür sırtim ve gögsum agrimaya başladı bide hep kendimi dinler oldum
okyanusbibi Mavisgoz16 ben de tam 36+4 teyim. Dun kontrole gittim bir sonraki kontrole 15 nisanda gel dedi doktorum. Zaten sonra da dogum olacak. Normal dogum istiyorum ben yine de. Daha kolay iyilesirim diye. Cunku kimse eve yardima gelemeyecek. Ama size “tuh kotu zamana denk geldi” diyenler de cok yanlis yapiyorlar. Neyin ne zaman dogru, iyi ve hayirli oldugunu/olacagini bilemeyiz. Ayrica size destek olup moral vereceklerine bu sekilde demoralize edici seyler soylemelerini de pek iyi niyetli bulmadim:/ doktorunuz ne derse onu yapin ve baskalarini dinlemeyin bence.
Mickeylover okyanusbibi katılıyorum evet hepimiz çok korkuyoruz haklıyız hormonlardan dolayı fazlaca endişeleniyoruz ama umutsuzluk yaratmak ve yaymak herkesi olumsuz etkiliyor. Stres bebeklerde daha kötü etkilere yol açıyor. Hayırlı olanı kimse bilemez, elimizden gelen sadece dua etmek🙏🏻 Bazen bende umutsuzluğa kapılıyorum ama bebeğim için kendimi toparlamam gerektiğini hatırlıyorum sonra. Lütfen siz de öyle yapın🙏🏻 Hep beraber dua edelim kurtulalım bu korku dolu günlerden 🙏🏻🍀
Mavisgoz16 okyanusbibi çok haklısınız ama malesef ağzı olan konuşuyor aman hastaneni iyi araştır dikkat et diyenler de oluyor malesef sanki beni benden çok düşünüyorlar . Rabbim hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza alıp evimize sağ Salim dönmek nasip etsin şu mübarek gece de dualarımız kabul olsun inşallah
Bebisimmm Sevdiss_17 canim burun akıntım yok zaten 1 ay önce vardı geçti o oksurukte vardı balgamli onlar gitti şu an cok nadir bi oksuruk sırt göğüs agrisi nefes darlığı var bide sol bademcik 2 aydır aciyo şiş resmen
aysenur30 Kızlar özel hastane Pandemi olmadı denmesi tamamen hikaye şuan Ben İstanbul da oturuyorum doğum için daha virüs çıkmadan Muğla Milas’a geldim ve pandemi ilan edilen hastanelerden hariç Özel hastanede 1 ölü 1 i doktor 5 vaka tespit edildi bugün o yüzden çok dikkat edin güvenmeyin söylemiyorlar ad çıkmasın diye.
Rezbermehtap aysenur30 var bende istanbuldayım küçükköy özel asya hastanesi 3. Katta korona vakaları var kim diyor ki yok var zaten vaka olmayan yer yok suan
MyYasemin Elifmust canım ılık su tavsiye etti benim doktorum ne sürüp ne ilaç yazmadı bende nane limon ballı süt karabiberi pekmezle destekledim geçer inşallah ben tam.iki ay çektim tam geçiyor derken evden biri hastalaninca yine geldi yardımcın olsun
Gulnuruz Kelebeksu iki hafta önce bir çocuktan şüphelenmişler çocuk acil karantinaya alınmış ama sonra düzelmişti. Bildiğim kadarıyla şuan karantinalık bir şey yok şükür ki
kedilervekaranfil Merhaba hanımlar ben Pazartesi günü tetenozun ilk dozunu olmuştum, dün (Çarşamba) hafiften başlayan, bugün(Perşembe) devam edip biraz daha artan bir halsizliğim var. Tetenozun yan etkisi olabilir mi? Yoksa yan etkiler için üç gün fazla mı?
Nse kedilervekaranfil tetonozun etkisidir cnm olduğun gün hissetmiyorsun ama daha sonra üç dört gün sürüyor