Baslıktanda bu postlardanda gına geldi artık, bunu açan admın dün o kadar bu konular açıldı onları kapatıp bunu açmak çok mu iyi oldu sanki!
Haberlerde aynı konu, Internette aynı konu, Burada aynı konu daha ne kadar konuşulacak acaba, herkes yeterince durumun ciddiyetinde sürekli kaos ortamı yaratmaya gerek yok, hamilelik zamanlarınızı zehir etmeyin , kontrollere gitmemezlik yapıp çocuğunuzun hakkına girmeyin, hepimiz korkmuyoruz ama elimizden geleni yapalım gerisini Rabbine bırakalım. Korkunun ecele faydası yok. Panik atak hastasıyım şüpheli vakayla karsı karşıya da geldim pskolojimde bozuldu ama inanın sıkıldım artık sadece karnımızdaki meleklere zarar veriyoruz böyle yaparak. Elbet bugünlerde geçecek lütfen su dönemde sadece yavrularınızı düşünün stres yapmayın gerçekten hamilelerde adına çok üzülüyorum :( ama bizim daha çok güçlü olmamız gerekiyor, en ufak stres sıkıntı bağışıklıpımızı düşürüyor , tam aksine moralinizi yüksek tutun ki bu günleri kolay atlatın. Benim babam akciğer kanseri son evre 1 ay yaşamaz denilmişti , doktorlar umut yok diye tedavi bile etmediler sadece moralle duayla 13 ay yaşadı bu doktorlar için bi mucizeydi ve inanamadılar, Her şey Rabbimden önce tedbir sonra tevekkül hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum lütfen bu postlar son bulsun artık