Kizlar bence de dogumun ne zaman olucaginin hic onemj yok hepimiz bebeklerimiz icin endileiyiz bende bide ikiz hamilelik iki haftada bi olan komtrol ayda bi olarak yapmak zorundayim serklaj gereke bilir, bebek suyu azala bilir ki iki kez kanama ve su gelme olayini yasadim daha 22/23 haftaligiz bi kac hafta once kipirdasalarda iyi olduklarini anlasam onlarla konussam diyordum simdi her kipirdadiklarinda agliyorum ben bunlari nasil koruycam diye,esim calismak zorunda bide hic bize gelmeyen kanamalarimda bile bi bardak gelipte su vermeyen kaynanam bize yerlesti zaten sehirler arasi yollar kapali, iki gunu var gitmiyor ve herkese sanki disari cikma yasagi var gibi devlet izin vermiyomis gibi arayp burda mahsur kaldigini soyluyo, bu arada ben turkiyede digilim,neyseki karantinaninda beterin beteri var dedirtecek durumdayim, sabah esime allahim beni siniyo qaliba diyorum,yalniz olursak en azindan diziydi filmdi derken kendi sevdigimiz seylerle vakit gecerde dirdirla omrum bitdi nerdeyse 3 haftadir…