Elifege Sevdiss_17 aynen öyle tam rahatlatıyorum kendimi başka bişey okuyorum. Ama ben bu yazıyı yine elimizden geleni yapalım rahat olalım sadece zerdeçal falan yemeyin diyor ya o önemli bileğileri görelim diye attım. Umarım doğrudur yoksa panik yapmayalım evde duralım beslenmeye temizliğe dikkat gerisi artık Allah büyük
Sevdiss_17 Elifege allah yazdiysa yasiycaz onlem alip biraklim vallaha daha onumuzde haftalar var yoksa hepimzii timarhaneye yatirircaklar
gzdee65 Rkyeker merhaba benimde annem haftaya cuma uçakla gelecekti. Şimdi nasil yapacağız? Valilikten nasıl izin alacaklar? Duyduğumdan beri haberi moralim sıfır. Annemsiz yapamam :(
Nuriiiiii gzdee65 Allah aşkına böyle durumda ailenizi tehlikeye atmayın, hep yalnız kalsamda annemi asla getirmezdim onun sağlığını tehlikeye atamamam
Meryas Rkyeker kendi arabaları kısıtlı değil tabiki yaş sınırı ve kronik hastalıkları yoksa birde bu kişilerin refakatçi kalmalarıda sorun bende 36+4 haftalığım kim kalıcak yanımda gerşey çok zor allah yardımvicımız olsun
Meryas Nuriiiiii evet katılıyorum yaşları ileri olduğu için vende annemler kalsın istemiorum allah korusun onları hakkımızda hayırlısı
Esila4549 Ips81 annem de otobusle geldi pekı biz mı izin alıyoruz yoksa otobus fîrması mi izin alması gerekiyor
Ips81 Esila4549 ne desem yalan olur simdi 🤷🏻♀️ O kadar detay bilmiyorum cnm. Ama otobüs firmasini arayip veya valilikten bilgi alabilirsiniz diye düsünüyorum.
Gmznz-0202 Bu doktorlar bile çelişiyor Dr Banu çok güzel bilgiler verip çok güzel moral veriyor başka bi doktoru dinliyorum bitik konuşuyor iyice kafam karıştı ve ne düşünmem gerektiğini bilemez oldum 😟
Mervemm Gmznz-0202 ben bu durumda sadece evet korona olacam ölecem diyorm artik😡😡😡herkeskafadanbirsey uyduruyor ya. Valla bezdim. Deprem oldu hic tanımadığımız proflar cikti aksama #kadar olacak olacak dedi buda ayni oyle bi durum herkes ne tutturursam diyor . Üzülmeyin bence artık anlimizda ne yazilii ise o olur zaten.
Aymik0919 Kızlar merhaba. Malum üzücü bi durum içerisindeyiz. Bu sıkıntıların içinde bir de diş ağrısı çekiyorum😞 çok korkuyorum hem virüsten hem de dişimin abse yapmasından. Ne yapmalıyım. İstanbulda yaşıyorum ve kalabalık oldupu için de ayrı bi korkum var😞
Ozgelin Aymik0919 pazartesi doğrcam bende 3 haftadır aynı durumdayım …diş ağrım artık yüzüme boğazıma vurmaya başladı az derdim var bide bunu çekiyorm rabbim yardım etsin gücüm tükenmek üzere..
Semadurmus Ips81 oraya yakin sayilir avrupa tip merkezi var ben ilk dogumumu orada yaptim cok guzel ilgilendirdiler hem doktorlar hem hemsireler tavsiye ederum
Sunshine1 Ozgelin Allah kurtarsın canım kaç haftalıksın? Ortalık daha fazla karışmadan doğurup eve dönmek en güzeli ama benim daha çok var 4 -5 haftam var. Sağlıkla kucağına alırsın inş
Aymik0919 Ozgelin Allah yardımcın olsun😞 bizi de kurtarsın bu virüs belasından diş ağrısından inşAllah
Ips81 Semadurmus sanirim orasi esenyurt tarafi 🙄 esim nisa hastanesine gideriz acil birsey olursa dedi. Aile dostu dr var orada. Normalde beylikdüzü medicanaya gidiyordum
Semadurmus Ips81 ben ozman orasina gittim hic memnun kalmadim ama yine sen bilirsin o hastaneyi tavsiye ediyorum
Aise_35 Ips81 Canım Beylikdüzü Yakuplu da medicell var orası pandemi olmamış instagram adresinden açıklama yapmış . Bende Beylikdüzünde oturuyorum gittiğim hastane de pandemi oldu ne yapacağımı bilmiyorum olmadı medicelle gidicem bu virüs vakkası düzelene kadar .
Nacvess Ips81 Beylikdüzü medicana pandemi olmuştu bende oraya gidiyorum doktorum Metin Ali celep pazartesi gel dedi ama korkuyorum gitmeye doktorların çalışma saatlerini azaltmışlar