Birbirimize şurda şunu duydum burda bunu yapmışlar, komşu hastalanmış çok kötüymüş gibi bilgiler vermek, bu olayı atlatmamıza yardımcı olmaz. Gereksiz bilgileri beyninize depolamayın lütfen. Hastalık bize veya çevremize ulaşana kadar yapabileceğiniz tek şey bağışıklılığımızı arttırmak. Virüs tek başına başarılı olamaz. Onu başarılı kılan vücudumuzun zayıflığı olur. Direncinizi yüksek tutun, meyvesiz gün geçirmeyin, yürüyüşünüzü kesinlikle yapın. İlk gün evde kulaklığı takıp yürüyeyim(postacı tarzı) dedim, en fazla 5dk dayanmıştım, sıkılıp oturdum. 2.günde öyle. 3, 4 derken tam vazgeçecektim, 5.gün tam 38dk yürümüşüm. Hiç mola vermeden 38dk. Evin içinde deli gibi yürüyen biri gibi görünebilirsiniz, evdekiler dalga geçebilir 😅 ama bizler anneyiz. Onlara hem örnek olacaksınız hemde bu sayede bağışıklığınız güçlenecek. Bizim gibi bağışıklığı güçlü insanlar sayesinde bu hastalığı yeneceğiz. Korona virüsü birgün bize ulaşırsa, onu yeneceğinizden şüpheniz olmasın. Geldiği gibi gidecektir. Hayal etmeyi unutmayın.