Edaliiii evet canim, suan 22 haftalik hamileyim surekli int farkli konularda biseylere bakip kafami dagitiyorum int karsima cikinca ilgilenmiyorum butonuna bastinizmi bidaha o konuyla ilgili seyler gelmiyor, yutubda izledigim insanlar bile surekli virusden konusur oldular o yuzden onlari da izlememeye basladim cunki artik biktim, tabiiki bilincli ve herseyi bilmemiz gerek ama surekli iste elimi yikadim bilmem konsumun konsusu boyle oldu gibi sacma sapan bilgilere hiic ihtiyacimiz yok, esime soyledm gelirken bi kac ip alsin bebislere bi iki sey oreyim diye, surekli pencerelerim acik evimi havalndiriyorum ve aksam 10dan sonra disarida kimse yokken esimle hava almaya cikiyorum yarim saatlik, zaten esim calisiyo surekli disarda yani olucaksa bile bazen bazi seylerin karsisini amak cok zor… daha benum ulkeme gelmeden Bakudeyim, Iranda oldugunu duydugumda nerdeyse iki hafta kendime gelemedim, sanki dunyanin sonuymus gibi surekli eve alisveris yapalim herkez zombi olucak herkes olucek gibi sacma sapan dusuncelere kapilmistim tabii bi kac tane dunyanin sonu zombi dizileri izlerseniz ne hale gelecegini tahmin etmek zor digil, sonrasinda bi bKtim karnim sertlesmis bebeklerm hareketi azalmis sonrasinda anladimki kapicagim virus yaptigim telastan cok daha masum, arkadaslar tabiiki sonucu olumle biten bi virus ama olumlerin yuksek sebebi farkli hastaliklarn olmasi, lutfen yillardir sadece bizde qrip adlanan hastaliktan yuz binlerce kisi zaten oluyodu, bu kadar abartmayin bu medya da neden hersey bu kadar abartib insanlsri panige sokup sonrasinda panik yapmayin diyo anlamiyorum, tedbirli olun, gerekmedikce disari cikmauin ama kendinizi bu kadar bunaltmayjn. Hamile olmamiz bu hastaligo daha erken ve ya gec kapicagimiz anlamina gelmiyor, belki diger hastalarla esit sekilde ayni ilaclari kullanmamizi engeller ama hamilelik durumumuzu kontulestirmez ve ya bizi korunmaz yapmaz,her hamile kadinin farkli nedenli farkli hastaliklaro ola bilir ve yasadigi hastaligi atlatip atlatmama bununla alakali hamile olmasi ile digil,