Sevdiss_17 Kizlar sabah uyandigimdan veri hapsuruyorum cok halsizin ve bogazim cok kuruyor tahris olmus gibi hic disari cikmadim esim ise gidiyor geliyo mecbur korkmalimiyim yoksa ohlamur falan iciyim mi kizim var kizima bulasir diye korkuyorum
Hilaluur01 Sevdiss_17 benimde boğazım ağrıyor yutkunamıyorum 1 aylık kızım var bende çok korkuyorum gecer diye umarim hastaneye gitmeden iyilesiriz hastaneye gitmek daha büyük risk çünkü
Rukibi Sevdiss_17 bir haftadır bogaz ağrım var hatta iki gündür gogsum agriyo bende ıhlamur içiyorum içime biraz zerdeçal koyuyorum ılık balli süt bı de keçi boynuzu özü aldım sanki bugün daha iyiyim tavsiye ederim
aysemirayy Cuma günü ayrıntılı ultrason randevum var bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ama bu korku yüzünden ne yapacağım bilmiyorum gitmemek daha hayırlı gibi geliyo 🥺
Ozgelin aysemirayy niye size bu durum geçecek herşey yoluna girecek mi dendi? İşler daha büyümeden gidin kontlrrinizi yaptrın daha sonra daha sıkıntılı olacak malesef…fırsatları kaçırmayın
Aise_35 aysemirayy Canım git önlemini al ayrıntılı ultrason daha önemli bebekle her hangi bir durum var mı yok mu ona bakılıyor erken önlem almaları için . Doğum esnasında branş doktorları geliyor ona göre . Git bence eve gelince üstünde ne var ne yok yıka kendini dezenfekte et duş al .
Sevdiss_17 Hilaluur01 ya bende cok korkuyorum surekli yutkunuyorum agzimin tadi yok birde ishalim Allahim korusun napicagimi bilmiyorum
Bertn Kızlar ben çok kötüyüm bogazim aşırı sisti bugun çok halsizim şimdi hastaneye gidiyorum çok korkuyorum
Marinedeniz Mervemm evet bizde de o sekilde yapilmayi hakediyorlar aslinda kapilari muhurlemeleri lazim bazi insanlar hic onemsemiyorlar bazen onlara virus bulasmayi hakediyorlar
Ummuhanjeso funda_hzarli sorun olmaz canım bende 19. Haftada girmiştim renkli ultrasona her şey net bir şekilde görünüyor.
Lamoa HappyMom ben 17+2hamileyim ve qrip oldum. Boyle halsiz sadece oskuruklu bishey acaba koronami diye dushunmekden kendimi alamiyorum ama ateshim hic olmuyor
Sevdiss_17 Lamoa hayir hayir korkma ablamda abimde bende ayri ayri yerkerdeyiz cogu insan grip olmus mevsimsel
cnscns Mervemm çinde hamile 140-150 vaka vardı bi iki hafta önce, bunlardan çoğu hafif geçirmiş, 8-9 kişi ağır geçirmiş, birinin durumu kritikti ama son verileri bilmiyorum ya da italya ve diğer ülkelerde durum ne bilmiyorum